Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oszz Ty!Niestety -nic tu się nie ukryjeKażdy roczek jest Ci skrzętnie odhaczany
![]()
Zazdroszczę tego malowania, bo ja ciągle czekam z rozgrzebaną chałupą!! I pewnie też nie usiedzę i będę malować - może nie ściany, ale przynajmniej deski na ścianie, bo przemalowujemy je na jakiś przyjaźniejszy kolor :-)katamisz- no ja niby się ciesze z tego remontu, ale też nie usiedziałam i pomalowalam jedną ścianęa teraz leże do góry brzuchem
![]()

Od jej pierwszych słów od razu odczułam mało pozytywne nastawienie. Ja tylko jak pierwszy raz tu zajrzałam wiedziałam, że będzie super i nigdy nie odczułam jakichkolwiek antypatii, tylko mnóstwo serdeczności. Przykro mi się zrobiło bo nigdy bym się nie spodziewała, że ktoś tak tu wpadnie i od razu narobi kwasu. Musiałam to z siebie wyrzucić.Zawiozłam rodziców na imprezkę i miałam okazję poprowadzić nowe autko taty, ale fajne! Pewnie nie jesteście fankami samochodów ale ja uwielbiam prowadzić autka, którymi nigdy wcześniej nie jeździlam. To auto taty jest super ekologiczne i ekonomiczne przy okzaji, ma dwa silniki elektryczny i normalny benzynowy. Stojąc w korku jedzie się na elektrycznym, który ładuje się przy wiekszych prędkościach kiedy w użyciu jest ten zwykły. Średnie spalanie niecałe 4l, ach jakie to piękne. I przy okazji automatyczna skrzynia biegów więc lewa noga w stałym odpoczynkuNo dobra, już nie przynudzam
![]()
Może jakiś link do allegro??
Ogólnie z facetami bardzo często rozmawiam na tematy związane z eksploatacją,spalaniem oraz naprawą auta
Cześć dziewuszki:-)
W pierwszej kolejności Zeberrko wszystkiego co najlepsze
Jestem w szoku po szybkim powitaniu i jeszcze szybszym pożegnaniu nowej "koleżanki"Od jej pierwszych słów od razu odczułam mało pozytywne nastawienie. Ja tylko jak pierwszy raz tu zajrzałam wiedziałam, że będzie super i nigdy nie odczułam jakichkolwiek antypatii, tylko mnóstwo serdeczności. Przykro mi się zrobiło bo nigdy bym się nie spodziewała, że ktoś tak tu wpadnie i od razu narobi kwasu. Musiałam to z siebie wyrzucić.
Rozwaliłaś mnie tym pettingiem i masturbacjąLecę zamówić obiadek dla nas bo Misiek mi się nawdycha tej kamienistej plaży i odjedzie ;-) Btw...właśnie siedze i męczę się nad pisaniem opracowania czym jest masturbacja i petting...mówię M że idę zająć się masturbacją bo musze to skończyć do wieczora...hehe))
Może zademonstrujesz różnicę??