• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
No ja też firanki pościągałam...tylko że u mnie to takie firanki nie firanki...mąż przyjedzie z pracy to zacznie okienka myć...

Dubeltówka...a może u Ciebie to coś z błędnikiem...powinnaś pojechać do laryngologa, on napewno to sprawdzi

dubeltówka nie martw się tylko !! Uszy do góry !! Jeżeli masz silną anemię, to taka reakcja może byc a nawet powinna byc !! Znam to naprawdę doskonale !! Moja rada, pij codziennie na czczo sok z buraków, są bardzo dobre i skuteczne !!

Masz tu ode mnie wielkiego przytulańca !! !! !! I kissssss :*

dubeltowka oby do jutra, mam nadzieje ze sie porzadnie toba zajma a ten sok z burakow to serio pomaga

wrocilam z zajec z zerowka, przynajmniej tyle za mna, dziewczynki powiedzialy mi ze mnie kochaja, ze bede tesknic a jedna tak sie rozplakala ze nie mogla sie uspokoic ale mimo wszytsko ciesze sie juz to za mna bo nie mialam do tego juz sily....jeszcze musze dzis przezyc 3 lekcje:szok:

Witajcie !!!! tak się za wami stęskniłam!
Siostra dziś wyjechała po prawie tygodniowym pobycie , łzy się polały ale niebawem znów się zobaczymy. A potem to już pewnie po narodzinach naszych maleństw.
Zrobiłyśmy sobie nawet ciążową fotkę na pamiątkę.W końcu to już pewnie się nie zdarzy że będziemy w ciąży znów razem :)

MAm mnóstwo do nadrobienia więc zabieram się do czytania i odwiedzin wszystkich wątków . Pozdrawiam brzuszki!!!

cinamon ale świetne zdjęcie! Obie radosne, szkoda że nie mieszkacie blisko siebie!

dubeltówka strasznie mi cię żal:( Oby wyniki badań wskazały coś konrketnego żebyś się przestała tak męczyć.

ja jadę na zajęcia pożegnalne do Żywca ale myślami jestem już w dniu jutrzejszym, kiedy to wreszcie będę mogła zacząć porządki i odpoczywać:)

Cinamon...super zdjęcie...ślicznie wyglądacie

Trasia i Marta...zasłużyłyście na porządny odpoczynek!!!

A ja umyłam 4 okna...naprawdę zrobiłam to powolutku, nie szarpiąc się, dwa takie malutkie i 2 troszkę większe...mężuś dokończy resztę...i już mi się humor poprawił bo dzisiaj będę mogła powiedzieć że na parterze jest błysk...jutro dokończenie łazienki typu pomalowanie sufitu, zamontowanie halogenów, przyklejenie lustra i zrobienie szfki pod umywalkę...naprawdę humor mam o wiele lepszy, bo byłam nie do życia przez ten burdel

reklama
misia - ja chyba naprawde sie do ciebie dziewczyno przejde....lezec na dupie bo jak nie to... klaps.gif :-)

cinamon - super pomysł ze zdjęciami :) ja bym chciala pomalować brzuszek ale nie wiem czym moge pomalowac :(. Chcieliśmy pomalowac Benka jak pisanke na święta :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry