• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

misia - ja chyba naprawde sie do ciebie dziewczyno przejde....lezec na dupie bo jak nie to... Zobacz załącznik 347481 :-)

cinamon - super pomysł ze zdjęciami :) ja bym chciala pomalować brzuszek ale nie wiem czym moge pomalowac :(. Chcieliśmy pomalowac Benka jak pisanke na święta :-)

Są takie specjalne farby do malowania buziek dziecięcych. Można je kupić np w smyku. Innymi farbami bym się bała bo jestem uczuleniowcem .Fajny pomysł z pisaneczką :)

reklama
My ostatnio z moim mynżem byliśmy w naszej ulubionej restauracji :D Friday's :D mmmm bacon cheeseburger wjechał :D (no dobra pół tylko bo na więcej nie miałam miejsca :P) a dziś na obiad zaszaleje... I jakieś kluchy zrobie :P :P :P mi nic więcej do szczęścia nie trzeba :P

a czy to odnośnie porodu rodzinnego to chodzi o to,że nie trzeba będzie za niego płacić?bo u mnie 100 zł to kosztuje...
justynka ty będziesz tacie firanki zdejmować?? To chyba jakiś żart! Nie powinno być na odwrót??

justynka, jak to tacie firany ściągnąć?? tak czytam i nie wierzę...

no zawsze ja to robię,bo mieszkam najbliżej,ale teraz sam zdjął,bo jak poszłam to już leżały,no ale powiesić muszę ja.on ma popuchnięte ręcę i nawet jakby chciał to sam tego nie zrobi.ja z Antkiem w 9 miesiącu firanki wieszałam,ale spokojnie dziewczyny ja to robię b.pomału i spokojnie,jakby coś się działo to na pewno od razu bym zrezygnowała,nie chcę zrobić nam krzywdy.

aaga przykro mi z powodu babci.ja też mam staruszkę i już ma swoje akcje w głwoie i wiem jak to jest przykro patrzeć na taka osobę
dubeltówka trzymaj brzuch mocno,nie popuszczaj jeszcze&&&&&&&&&&&&&&

reklama
hehe a ja pomimo że nie mam żadnych talentów to i tak nie przeszkodziło mi to zrobić pisanki z masy solnej do pomalowania :) póki co się suszą na polku :D

IMG_2890.jpg

to okrągłe i plaskate to kurczak a to kwadratowe miało być barankiem ale mi się zbiegło jakoś dziwnie hehe :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry