reklama

Czerwiec 2011

reklama
cześć kochane.słoneczko mnie śliczne obudziło:-)
mam dobre wieści co do kredytu-babka zadzwoniła,że "wywalczyła go" i dają naszą kwotę,no o 5 tyś mniej,ale to już nie 90tyś mniej!,tak więc jeszcze musimy zrobić wycenę(850zł:sorry2:) i już podpisuje D.umowę i działamy:tak:.dziękuję za słowa wsparcia

witajcie, no slonce piekne:)
zaraz wstaje i pojade rozejrzec sie za szlafroczkiem i oddam koszule do szpitala do skrocenia bo jakies dlugie....moj mlody chyba znowu urosl bo tak mnie wszystko w dupsku szarpie, strzyka i rwie ze ledwo sie poruszam
justynka gratuluje:)

Bry!

cinamon - super pomysł ze zdjęciami :) ja bym chciala pomalować brzuszek ale nie wiem czym moge pomalowac :(. Chcieliśmy pomalowac Benka jak pisanke na święta :-)

Mój K. kupił w Smyku kredki do malowania buziek dziecięcych - nimi namalował portret synka na moim brzuchu :-) Opakowanie ok. 30zł.

Cinamon, cudne zdjęcie - będzie superowa pamiątka :-D

Marta, ale to musiało być miłe, co? Jak te dzieci CI miłość wyznawały... :happy2:

trasia - smutne to z tym meczem, ale spoko moze następnym razem się uda?
justynka - super, że się udało !
ja-zołza - dzięki za cynk o kredeczkach :) napewno zakupie już mam pomysł nA ogromną pisanke :D

ja wczoraj poprasowałam 3 tetry kilka koszulek i padłam - nie wiem jakieś duszności mnie łapią :(
no biorę się dziś ostro do pracy bo dopiero wczoraj koles łaskawie przelał kase :-/ a na pytanie jak mi idzie praca powiedziałam że tak samo jak moja wypłata hehe :] zastanawiam sie czy tego nie rzucić eh...

reklama
czesc
nooo mlody w przedszkolu a ja zaraz snaidanko bede szamac... dzis zapiekanki :-) i kawa! Ostatnio bez kawy dnia nie umiem zaczac... ale pije z 1 lyzeczki, puszczalska i z mleczkiem ;-) Wec szoguna nie pije :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry