Witam kochane w ten słoneczny dzionek. Ostatnio obiecałam, że wrócę na BB ale jakiegoś miałam lenia i jak walnęłam się przed tv to już nie wstałam. Ale udało mi się nadrobić wszystkie wasze ciekawostki i postaram sie odpisać. Jeżeli kogoś pomine to proszę o wybaczenie.
Justynka Ogromne gratki załatwienia spraw kredytowych. Teraz już będzie z górki i niedługo będziesz wypoczywać na swoim. Co do kawy to fakt ja też wolę popijać u kogoś. A jeżeli juz mam pić w domu to w towarzystwie najlepiej koleżanki no bo nie ma to jak ploteczki do kaweczki.
Agata Na wizycie na pewno czekają cie same dobre wiadomości no i fantastycznie, że zobaczysz małego, te momenty są bezcenne. Dobrze, że udało się wam z kredytem zwłaszcza na taki ważny zakup. Super czytać BB kiedy macie dziewczynki powody do radości.
Cinamon kurcze ale ci zazdroszczę albo raczej wam. Fajnie razem z siostrą przeżywać ciążę. Dziadki zapewne przeszczęsliwe.
Nutria miłego ciastowego szaleństwa. Ja jakoś nie mam weny na jakiekolwiek ciasta a mama mi marudzi żebym cos upiekła. W sumie zawsze to ja w domu zapewniałam zaplecze słodyczowe dlatego teraz też wszyscy na mnie liczą. Może ta ładna pogoda wpłynie pozytywnie na mój zapał.