reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzień dobry :)

Anapi
- &&&&&&&&

Aaga - no masakryczny sen...

Ja się z kolei nie wyspałam, bo Krzyś płakał przez 1,5 godziny.. i nie mógł sie uspokoić. po 0,5 godz. daliśmy mu ibufen, później pół godziny M z nim siedział a później go usypiałam pół godziny... najgorzej, ze nie wiem o co chodzi, bo to już druga taka nocka..
A na rano na krew...

Hej kochane :)
Właśnie wcinam śniadanko i piję kawkę. Byłam na badaniach i jestem głodna jak wilk :)
Lecę czytać :)
Ehhh jak dobrze mieć wolne :):):)

Agata R, dziś już z Jaśkiem lepiej, w sensie, że nie ma gorączki. Dałam mu tylko raz na zbicie, spałam z nim, mierzyłam gorączkę i minęło. Może jeszcze na wieczór coś podskoczy. Póki co katar i kaszel. Już mu babcia syrop z cebuli i miodu zrobiła :) Mam nadzieję, że przez weekend się podleczymy.

Asinka, Tusen, Anapi, udanych wizyt. Kciuki zaciśnięte :)

Tusen, ja mierzę jak mi się przypomni, może dlatego że zwykle mam niskie. Choć ginka poradziła żeby kontrolować.

Aaga, nie smutkaj, czasem jest tak, że dziecko z równowagi wyprowadzi. Ja też czasem nawrzeszczę na młodego, a potem mam takie wyrzuty, że szok.

Justynka, niezłe tempo od rana masz :)

Nutria, a Krzyś ma już pełne uzębienie?

Dzieńdoberek !
dziś mam już znacznie lepszy humorek niż wczoraj a to dlatego że się nawet w miarę wyspałam a przede wszystkim dzięki Wam, jejku jak ja się cieszę że mogę na Was liczyć - na Wasze zrozumienie i ciepłe słowa, jesteście niezastąpione ;-)

Anapi, Tusen - zaciskam kciukasy za Wasze wizyty &&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry