Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czesc piatkowo ;-)
małż odprowadza synka a ja jem sniadanko.. ale spac mi sie chce nadal
jak zjem to tez w kimono ide Doris hehehe...
MILEGO DNIA
witamdobrze ze dzis piatek to do wtorku i usg blizej
mataka bardzi mi przykro...
ja dzis mam znowu dola, bo juz jestem zmeczona tym brakiem sil i mdlosciami. niby pracuje okolo 3 godzin dziennie od pon do soboty ale to wyczyn dla mnie zeby sie zwlec z łózka, naszykowac lekcje i wyjsc z domu. trzymajcie sie cieplutko i milego dnia...
![]()
Lekarz mi powiedział że mam ze sobą zabrać dokument potwierdzający poronienie, ja miałam samoistne beż zabiegu i mam tylko akt zgonu naszej Fasolki więc nie wiem czy to wystarczy. poza tym nie dokładnie zroumiałam kiedy mam wykonać te badanie, i czy jeszcze się go powtarza. Bo musiałabym zadzwonić i się zarejestrować a ponoć dość długo trzeba czekać na termin.
Hej hej, witam wszystkich
Właśnie się zarejestrowałam na forum^^ Będę mamuśką po raz pierwszy, a stanie się to 15 czerwca 2011( podobno:>)
Dzidziuś nie planowany za to miła niespodzianka. Jak narazie żadnych strasznych dolegliwości poza bólem piersi nie mam,
jedynie dla otoczenia jestem niezbyt miła![]()
Mam pytanie czy któraś z Pań może konno jeździła, jeździ? Ja niestety musiałam zrezygnować z mojej pasji na te kilka miesięcy, może jest ktoś kto też troszkę nad tym ubolewa i nawzajem podtrzymamy się na duchu
Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe Mamusie
Dzisiaj np.,tylko sie nie smiejcie,czulam w brzuchu takie ruchy.Takie cos jak dziecko sie porusza.Ja wiem ze to nie mozliwe bo to nie mozliwe ale ja naprawde cos takiego czulam.No i nastepny powod do zmartwienia,co to takiego?????
Ale dobrze ze nie tylko ja co sie nakrecam:-)
dziewczynki... niestety moja fasolka nie chciala byc mlodszym bratem/siostra,,,, plamilam ostatnie dni ,, w poniedzialek trafilam na oddzial... dzis go opuscilam juz bez fasolki,,,,,,,,,,,,, trzymam kciuki za was wszystkie baaaaaaardzo baaaaardzo mocno,,,
pozdrawiam Karolina
Ale wyspana sie czuje, wlasnie herbatke popijam ;-):-)
tak mi sie wydaje... wiem ze mam sie oszczedzac kochana... ale strach jest prawda.