reklama

Czerwiec 2011

reklama
Larvuniu niestety po doświadczeniu z pierwszym porodem jeśli nie urodzę w terminie to chociażby 1 dzień przenoszenia byłoby dla mnie tragedią bo znów martwiłabym się że Ania zaplątana pępowiną. Czasem jestem tego bardziej niż pewna bo tak się wierci że płaczę z bulu

mrsmoon dzięki:*

Uciekam na spotkanie dziewczyny z Setaną.Mam prośbę jakby któraś z Was wysłała mi eska z informacją typu "Aestima urodziła..." będziemy mogły to z Setaną uczcić:) Dzięki i miłego dnia:*

Do pózniej brzuszki :*

Witam, udalo mi sie wreszcie nadrobic wiadomosci od wczoraj. Ciesze sie, ze Mieszko juz jest, albo zaraz z nami bedzie :happy2:. Wczoraj byl slubny w domu wiec na kompa nie bylo czasu, rano ginka, pozniej zakupy, a popoludniu przespalam prawie 3 godziny (okropnie jestem zmeczona ostatnio, a w nocy malo spie). Pogoda sie popsula, ale przynajmniej nie ma zalu, ze musze w domu siedziec.

Hej brzuszki,
Wróciłam ze szkoły, zasiadłam z mega kubaskiem kakao przed pc i zaraz doczytam co tam naskrobałyście od wczorajszego wieczorka.
Pogoda się zmieniła, ale może to dobrze, jest czym oddychać :-)
A dzisiaj mojego taty urodziny i zamierzam przeleżeć większość dnia, żeby Maja dzisiaj się nie pchała na ten świat :)

Marta, czasem trzeba chłopów do pionu przywołać :)

Kati, ja zawsze próbuję z kawą, jak nie pomaga a ból uciążliwy to łykam tabletkę. Oby Ci przeszło.

Cinamon, nie martw się, na bóle przyjdzie czas :)
Haha, ja też tak mam, że się zebrać nie mogę. Teraz pewnie będę lukać co chwila na forum z nadzieją, że Mieszko już po naszej stronie brzuszka jest :)

Marta6, a Ty na kiedy masz wyznaczony termin? :)

Katamisz, Setana
, udanego spotkania :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry