reklama

Czerwiec 2011

reklama
Ale tutaj produkcję Mieszko wywołał :-) nie nadążam z czytaniem. A stawiałyśmy że mamy bliżniąt najwcześniej urodzą ;-)
Nutria, gratuluję terminu, w Dzień Dziecka Krzysiowi niespodziankę zrobisz dając mu braciszka i siostrzyczkę :-)

Marta, też siedzę jak na szpilkach przy kompie, nie chcę nic przegapić;)

Ja też dziś mam ambitny plan spakować torbę do szpitala - mam już wszystko, ale jakoś zebrać się nie mogę...

hej hej dziewczyny...

wczoraj próbowałam popisać z wami ale niecić odmawiał posłuszeństwa, trochę poczytałam co tam w weekend, ale tak szybko piszecie, że nie zdążyłam...a ty jeszcze wczorajszy dzień doszedł...i już niestety nie nadrobię, kurcze, bo ten czas tak leci a mój komp mnie dobija...nie dość że net siada to komputer też...:zawstydzona/y::-(

do tego wczoraj byliśmy z młodym na konsultacji i jednak szpital nas czeka wiec 24 maja jeszcze misja do wykonania...

widzę, ze się na poważnie zaczęło, trzymam kciuki za Aestime...

fajnie, ze Ironia wróciłaś do domku

katamisz i setana udanego spotkanka...

zawiozłam Filipa do przedszkola, teraz muszę zjeść śniadanko, dom trochę ogarnięty, ale za to cała kupka prasowania, a tak mi się nie chce, strasznego lenia dostałam...

lece poczytać trochę inne wątki...może jakoś sie wciągnę...

Katamisz, Setana miłego spotkania :-)

Wzięłam tabletke bo kawa nie pomogła jeszcze troche boli ale mam nadzieje że przejdzie, a teraz musze jechać do psa do rodziców bo biedna sama od 8 w domku, ale tam sprawdze czy jakichs wieści od Aestimy nie ma

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry