reklama

Czerwiec 2011

Martuś, ciśnienie rośnie, ja też jakiś taki niepokój czuję, że to już powoli coraz bliżej. Najlepsze jest to, że w pierwszej ciąży tak nie miałam, może dlatego że nie wiedziałam co mnie czeka ;)

Wczoraj wieczorem zapowiedziałam chłopu mojemu, że czeka nas pracowity weekend. On to chyba myśli, że ja wiecznie w ciąży chodzić będę i na wszystko jest czas :baffled: Na szczęście moja mama zaoferowała się, że wezmą Jasia na weekend do siebie, to przynajmniej robota pójdzie sprawniej. A więc w weekend akcja "ciuszki, łóżeczko, wózek, torba" :)

reklama
Misialina ty masz jeszcze czas, a co z naszym spotkaniem na porodówce? ;-)

Dziewczyny ale mnie głowa boli, myślicie że kawa pomoże czy wziąć coś ?
Normalnie rozwala mi łeb, chyba przez tą pogode.... buuuu

Hej brzuszki, ale adrenalinka od rana:)))

Aestima
- kciukasy za poród!!! Ale Ci fajnie że zaraz ucałujesz swojego Mieszka:)

Doris - ja też mam takie kłucia...

Witajcie kochane,

No, nie powiem, blady strach na mnie padł jak przeczytałam o Aestimie - no ale przyszła pora na nas, lada dzień pewnie posypią się smsy z porodówek:tak:czy macie jakieś nowe informacje od Niej? Mokre oczy miałam jak czytałam informację od Doris
Aestima &&&&&&&&&&&&& za Ciebie i Mieszka
mamusia tulę Cię mocno, po deszczu zawsze przychodzi słońce i na pewno Wam się ułoży:tak:
Silva witaj - brakowało nam tu Ciebie:tak:
kati niezłe tempo sobie narzuciłaś...ja ograniczam się do jednej czynności dziennie;-)wczoraj na przykład zajęłam się tylko zmywarką - wypakowałam, zapakowałam i znów wypakowałam. Na więcej mi sił nie starczyło...na dziś zaplanowałam małe zakupy spożywcze bo lodówka pusta i odkurzanie. Ale nie wiem czy dam radę
Misia ja też czuję kłucie w kroku, mam nadzieję, że to szyjka pracuje
katamisz czarownica z Ciebie:-Dwywróżyłaś Aestimie poród!!!miłego spotkania dziewczyny!!
justynka podziwiam zacięcie, ja bym olała sprawę
marta no nie, następny nocny marek!!!ile godzin Wy śpicie???
cinamon a Ty co na martę piszesz jak sama w środku nocy wstajesz????jejku, skąd Wy macie siłę?

Ale zobaczcie że to już 3 chłopiec nam się rodzi! A gdzie jakaś dziewczynka????
Kurcze Zołza coś nie odpisuje ! Mam nadzieje że śpi albo nie słyszy telefonu!

reklama
Witajcie Brzuszki!!!! te spakowane i co się własnie rozpakowują;-)

Ja dzis polezałam do 9.30,teraz czytałam co u was i takie wiesci, że bedziemy witać małego człowieka:-)

...u nas dzis pochmurnie,w nocy padało..ale mnie jak co noc goraco i duszno...
piety mi dretwieja tak dziwnie i stopy jak baloniki z czego lewa mocniej:-(

Dzis w domku bede ogarniac dalej kącik malucha bo nie skonczyłam a sił ostatnio jakos juz brak...ciagle myslę, jkabym się czuła gdyby synuś był w tyg.takim jakim jest a nie te 3 tyg.do przodu:happy2:bo mi juz tak ciezko jakos:-(

Ide zrobic sniadanko i się ogarnąc...

Justynko
no to masz zapał, bo mnie zmobilizować do takiego wstania to nie ma silnych
Marta24 na spokojnie czekaj...aż dzidzia da Ci znak;-)
Aaga udanej wycieczki do zoooooooo:-)
Aestimko powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Icak -
Musze rozładować ten stres, ide zaszpachlować ścianę
laugh.gif
to dobre:-)każdy ma jakieś swoje metody;-)hihi
Katamisz super-to juz 38tc!!!gratuluje;-)ja w 38/39tc bede juz przystepowac do CC- bo on taki duzy więc relax ;-)

Dagamit
Ale fajnie! Ciekawe która następna
laugh.gif
nie stresujcie sie:cool2:....ja bede tez ale później

Misialina- uważaj na tej imprezie

Doris ja wczoraj czułam klucie takie co pare minut dokladnie jakby na srodku,w srodku brzuszka..ale wczesniej zjadłam kilka winogronek i myslałam,ze to moze od tego...a teraz juz zwatpiłam...:confused:
Kati83 mi lekarz mowil, ze jesli bol nie minie w ciagu 30min , czy gpodziny to nie ma co czekac bo sie nasili na wiekszy więc zobaczysz co i jak

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry