Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziękiJustynka[/B] książeczka jest ważna miesiąc, kiedyś była ważna pół roku - już nie
czego ?ciesz się i tak cię to nie ominie,więc lepiej się pozytywnie nastawić.Kochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam![]()
Benjamin przed wycieczką by siostre zobaczył :-)

No właśnie! W końcu mamy maleńką czerwcóweczkę wśród nasCześć Mamuśki :-)
A to nam Nutria niespodziankę zrobiła, super. Doczekałyśmy się pierwszej czerwcowej dziewczynki :-)
Miłego dnia :-)
Oj tak... Zaraz wrzucam kolejną partię bo rano zdecydowanie lepiej się czuję, zwłaszcza jak sobie siepnęłam nospęMadzioolka dobrze, że już sie zabierasz za pranie, bo sił coraz mniej...
Misialinka &&& dla Ciebie, trzymaj się dzielnieKochane mam pietra...jeszcze się tak nie bałam![]()
właśnie sobie pomyślałam jak napisała mrsmoon, że organizm się przygotowuje;-)
a teraz odpoczywaj bo mam miekką szyjkę i już mi lekarz zabronił takiego latania jakiego Ty doświadczasz
idę pranko powiesić bo takie słonko..ahhhh:-)
Tak brzuch boli i mdli mnie jak przy okresie. Kurczę pojadę po wypis i znów mnie tam zostawią 
Dawaj, dawaj, bo mało dziewczynek :-).... tu sporo takich "przyczajonych" ze skurczami, więc może coś się jeszcze wydarzy ;-)