Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w taka pogodę to na pewno prędko nie zasnę Za oknem nawałnica, pioruny i oberwanie chmury. A mój M. pojechał dwie godziny temu odwieźć swojego ojca do domu z imprezy i jeszcze go nie ma. Zaczynam się martwić
cześć larvuniu Biedna od 4 nie spisz??????
Ja wstałam po 6 zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę inkę i zaraz zmykam umyć włosy bo nie wyglądają zbyt apetycznie
Pozostałe śpiochy wstawać :-)
Jakoś pomimo iż budziłam się w nocy średnio co godzinę (łącznie ok 6 razy) na siusiu to dzień rozpoczęłam pozytywnie.Pogoda paskudna...
mamusiaczerwcowa jak tam dzisiaj u Ciebie samopoczucie po tych skurczach??Wyspana??
Doris Tobie to zazdroszczę.Masz już spokojną głowę ,że lada moment uściskach swoją Julcię.
traschka mąż wrócił prawda??
Ciekawe co u marty czy urodziła już nam Norbercika :-)..........
Kurcze co ja czytam, co to za pogoda - u mnie słońce świeci :-) a i nie wstawałam w nocy, co prawda jak już się obudziłam to mało mi pęcherza nie rozerwało no ale doleciałam :-) mąż do pracy się właśnie szykuje i znowu się trochę wynudzę, co prawda mam czas na naukę no ale ileż można, dobrze, że poniedziałek już niedługo i wreszcie będę miała to z głowy (mam nadzieję)