reklama

Czerwiec 2011

doggi być może masz rację.Może gdzieś mi umknęło.W każdym razie te skurcze nie towarzyszyły jej chyba jeszcze na co dzień a tu zobacz...

larvunia a jaką Ty kochana kawkę popijasz??Zwykłą czy ineczkę??

reklama
hell yeah lavruniu ja też chyba na piłce się potrzęsę, przywiozłam od rodziców... moze u mnie coś się w końcu tez ogarnie...

I tak jak mi się wydawało, kati wspomniało na wizytowym o skurczach, w sensie relacja z lekarza.

Pytałam czy dziecko ustawione i kiedy wg niego mam sie spodziewać porodu, a on że dziecko jest już wstawione do kanału rodnego, moge odczuwać skurcze i bóle od kręgosłupa do brzucha (które juz mam) i że on sie nie podejmie takiej opinii kiedy sie to zacznie bo ten czas wybierze mały.
Dowiedziałam sie jeszcze, że jest na jakimś 3 stopniu czy poziomie teraz, a na 6 poród sie zaczyna więc jest dobrze

To dzidziol się szybko określił :)

Cześć Brzuchatki w sloneczny poranek :-)
Ooooo widzę, że kolejny dzidziolek nam się szykuje na świat :-). Świetne wieści od rana!!!! Kciuki za kati trzymamy!!
Katamisz...niestety mój M jeszcze w pracy, on pracuje 12h i coś się przedłużyło.
Larvunia... Ty mnie zadziwiasz wstawaniem o tej godzinie!!!!
Doggi...a jak u Ciebie nocka???
Aneczka...u mnie też piękne slońce świeci :-)

Dzien dobry Doris u mnie nocka hmmmm, spoko... tzn wzglednie... zasnęłam około 2.45 bo miałam cały czas ksurcze... już myślałam, ze na ip pojade bo w pewnym momencie zrobili sie tak silne i bolesne, tak mocnych jeszcze nie miałam do tej pory.. ale chyba im przeszło bo ostatnie spojrzenie na zegarek odnotowałam o 2.45 a potem dopiero o 6.30 się obudziłam i już no sleep :)

lavruniu ja mam jakies liche rozwarcie od dosc dawna.. i dupeczka też :P Zero postępku :P Chyba z miecha już tak się nie zmienia w nim nic... nie ogarniam tego tematu już :P

Ale za to czuję się spoko jak narazie :D

tak sie zastanawiam czy to krecenie sie na pilce cos da teraz... Mala i tak czuje napiera, ale tu chodzi teraz o rozwarcie zeby sie zwiekszylo a pilka tylko uklada dziecko odpowiednio, czy sie myle :sorry:

Doggi...To dobrze, że jest w miarę ok.
Ciekawe czy jeszcze jakaś dzidzia si pojawi dziś???? Coraz częściej sms pojawiają się na wątku :-) no ale dziś już przecież 28 maj.
Katamisz a Ty jak długo przenosiłas poprzednią ciążę???
Larvunia...a Ty nie za dużo tych kaw od rana????

Ja idę zrobić sobie jakąś kanapkę, bo padam z glodu :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry