reklama

Czerwiec 2011

Katamisz, bo ona ma właściwości oczyszczające, regulujące przemianę materii oraz pomaga w wydalaniu szkodliwych produktów przemiany materii ;) Przynajmniej tak na mojej napisali. A tak w ogóle to Ty siekierę pijesz. 3 łyżeczki :szok: No chyba, że to nie działanie herbatki, ale oznaki zbliżającego się porodu :)

blusiu co do herbatki to jak zrobię sobie w szklance 200 ml z 1 łyżeczki tak jak na opakowaniu zalecają to nie czuję kompletnie smaku herbaty tak jakbym wode piła :zawstydzona/y:Dlatego dzisiaj robiłam w wielkim kubku 0,5 L z 3 łyżeczek :)Nie strasz tym porodem bo też dzisiaj o tym myślałam :)

Co do spokoju z 1 dzieckiem to podelektujmy się tym jeszcze przez chwilkę masz rację :tak:Pózniej będzie dwójeczka i jeszcze depresja po porodowa pewnie... bynajmniej u mnie:-(

reklama
Katamisz, nie straszę, nie straszę, ale suwak ewidentnie pokazuje końcówkę :)
A depresji z góry nie zakładaj, może tym razem obejdzie się bez. Zresztą u siebie też na to liczę :)

ja się żegnam z Wami Kochane..idę do męża poleżec i w tv sie pogapić....
..to takie info, co znalazłam na necie- dla liczących skurcze
"Pierwsze skurcze porodowe występują nie rzadziej, niż co 5-10 minut, trwają od 30-75 sek."
spijcie spokojnie..do juterka.papa
P.S a to na rozweselenie ...:-)
oczywiście ja tak nie wygladam;-)hihi
girl018.gif

Blusia na suwaczek już nie patrzę nawet ;-) Znając moje szczęście przenoszę ciążę i znowu spotka mnie przyjemność porodu na OXY :-( Tak jak z Igorem było.Teraz tylko modlę się aby mała już za bardzo nie przybierała na wadze bo 16-tego na wizycie ważyła 3400 i szczerze bałabym się rodzić klocka 4 czy 4,5 kg poprzez SN.Co do depresji to absolutnie sobie jej nie życzę i Tobie również:*Musi być wszystko dobrze!!Damy rade!!

Katamisz, czy my zawsze musimy zakładać najgorsze scenariusze? :) ( Tak, tak, ja też pesymistka jestem, więc dobrze Cię rozumiem ;) ) Zobaczysz, że Gracja wykluje się szybciej niż brat i obejdzie się bez oxy. A radę dać musimy. Kto jak nie my :)

Ja też się już żegnam. Spokojnej i przespanej nocki Wam życzę :) Do juterka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry