reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

dzieńdoberek kochane ;-)

Iza, Ironia - kciuki zaciśnięte, jestem myślami z Wami!!!

Ja śmigam zaraz do starostwa po pozwolenie na remont mieszkania dzisiaj podobno ma już być a na pozwolenie na piec gazowy 2 funkcyjny będzie trzeba jeszcze troszkę poczekać mam nadzieję że w następnym tyg już będzie

dziś zaczęłam 37 tydzień juuuuupi !!! :-):-):-)

reklama
Wróciłam. Całe szczęście nie dopadło mnie żadne zapalenie oskrzeli, sklasyfikowano to jako wredna infekcja wirusowa:) A więc mam leżeć i dalej pić mleko z czosnkeim i modlić się żeby wyzdrowieć przed porodem. Zatem Marysiu, siedź sobie jeszcze w brzuszku żeby mamusia mogła nabrać sił.

Streszczania nie będzie, bo widze, że Marta6nz stanęła na wysokości zadania i mnie dziś wyręczyła:) Dzięki kochana!

Widzę, że Ironi wreszcie coś ruszyło! Zakłądam, że skoro odeszły wody to dziś na pewno urodzi, prawda?

Kciuki dla Izy, mam nadzieję, że powiedzą jej, że to już blisko:)

aaga wielkie kciuki dla waszej rodziny, wierzę że wyniki będą dobre!

hejka.ja z doskoku,ale niestety na razie inaczej nie mam jak...
dużo mamy już maluchów,super:-)

u mnie remontu cd,u góry dziś się skończą malować wszystkie pokoje,zostaje tylko czekać na koniec łazienki i można meble ustawiać,na dole zaczęli juz jeden pokój,wczoraj D skuł płytki w kuchni i ma wynosic stare meble.chcemy wszystko przygotować,żeby malarz i glazurnik szybko się obrobili i żebym ja mogła się wprowadzić.mam termin na 22 czerwca,ale daję sobię ze 2 tyg jeszcze:-D

zrobiłam sobie sama wymaz,bo jakoś mój gin mi nie zrobił:no: i dziś mi powiedzieli,że jest ok:tak:

to tyle,będe zaglądać pzdr

mamusiu ja dziś 40tc zaczynam :D how cool is that :p

justynka witaj witaj !! Spoko, ze wymaz masz spoko :) I rzymam kciuki, zeby z robotą się u was uwinęli i żebys mogła spokojnie wprowadzic sie do nowego domku :)

Trasia - ciesze się że u Ciebie nie jest nic poważnego, całe szczęście ale dużo odpoczywaj i futruj się czosnkiem dalej, Marysia niech będzie grzeczna i pozwoli mamusi na wykurowanie przed porodem :*

Justynka -
gratulację, ale Ci zazdroszczę że już macie prawie koniec remontu, też tak bym chciała ;-)

ŻYCZĘ WSZYSTKIM MAMUSIOM (BO W KOŃCU MY TEŻ JESTEŚMY DZIEĆMI) ICH MALUTKIM POCIECHOM TYM W BRZUSZKACH I TYM JUŻ POZA NIMI NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI DNIA DZIECKA, BY SIĘ WSZYSTKIE ZDROWO CHOWAŁY, BYŁY SZCZĘŚLIWE I ZDROWE!!! ;)

Trasia dobrze, że to nic poważnego. Ja też się męczę z kaszlem już jakiś czas i jakoś nie chce mnie opuścić :-( Dostałam od lekarki tylko Rutinoscorbin i Hasco Sept na gardło, ale jakoś nie pomaga... Babcia powiedziała, że mi syrop z cebuli zrobi.
No Mamusia 27 tydzień czas zacząć :-D

reklama
Dzień doberek wszystkim :)
Ja jak zwykle ostatnio tylko z doskoku, cały czas urządzamy się w nowej chałupce.
Dziś mają przyjść do wymiany drzwi balkonowych i w końcu będzie można sprzątnąć porządnie i zacząć składać meble do salonu który aktualnie wygląda jak jakis skład budowlany :)

Przede wszystkim to wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków!!! :)

Mnie co noc męczą bóle @, budzę się dokładnie co trzy godziny równo o północy, 3 i 6 nad ranem jak z zegarkiem w ręku.
Wczoraj widziałam się przez chwilę z ginem, poszłam umówić się na wizytę i wbiłam się do gabinetu na moment a co :) Gin uspokajał że to jeszcze nic poważnego tylko macica sobie ćwiczy i dopóki nospa pomaga to mam się nie przejmować. Zapisał mnie na przyszły wtorek a jak już wychodziłam to razem z położna która u niego pracuje zaczęli debatować jaki to jak mam duży brzuch i ten mi na wychodne śmiechem żartem że on słabo to widzi - czyli poród sn z moją szczupłą budową, dodał że przecież Mala ma po kim być długa (mężuś ma prawie 2m) ale to żadne pocieszenie... cały czas mi to w głowie siedzi i przeraża...

Trasiu, AgatkoR, Mysiu dużo zdrówka Wam życzę bo choroba choć zawsze uciążliwa to w końcówce ciąży i w takie upały jeszcze bardziej doskwiera.
Mnie z kolei dopadła jakaś alergia, kicham i prycham cały czas i oczy łzawią non stop mimo że byłam odczulana no ale teściowa-alergolog uprzedzała że w ciąży w związku z burza hormonów objawy mogą powrócić...

Ironia, Iza &&&&&&&& dla Was za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie

A jeszcze w temacie lekarzy to ostatnio w jakimś kabarecie słyszałam dobry tekst: "jak to mówią urolodzy podczas operacji - odłóżmy jaja na bok" :):):):)

Zmykam, miłego dnia :)

Do góry