Dzień doberek wszystkim

Ja jak zwykle ostatnio tylko z doskoku, cały czas urządzamy się w nowej chałupce.
Dziś mają przyjść do wymiany drzwi balkonowych i w końcu będzie można sprzątnąć porządnie i zacząć składać meble do salonu który aktualnie wygląda jak jakis skład budowlany
Przede wszystkim to wszystkiego najlepszego dla naszych dzieciaczków!!! 
Mnie co noc męczą bóle @, budzę się dokładnie co trzy godziny równo o północy, 3 i 6 nad ranem jak z zegarkiem w ręku.
Wczoraj widziałam się przez chwilę z ginem, poszłam umówić się na wizytę i wbiłam się do gabinetu na moment a co

Gin uspokajał że to jeszcze nic poważnego tylko macica sobie ćwiczy i dopóki nospa pomaga to mam się nie przejmować. Zapisał mnie na przyszły wtorek a jak już wychodziłam to razem z położna która u niego pracuje zaczęli debatować jaki to jak mam duży brzuch i ten mi na wychodne śmiechem żartem że on słabo to widzi - czyli poród sn z moją szczupłą budową, dodał że przecież Mala ma po kim być długa (mężuś ma prawie 2m) ale to żadne pocieszenie... cały czas mi to w głowie siedzi i przeraża...
Trasiu, AgatkoR, Mysiu dużo zdrówka Wam życzę bo choroba choć zawsze uciążliwa to w końcówce ciąży i w takie upały jeszcze bardziej doskwiera.
Mnie z kolei dopadła jakaś alergia, kicham i prycham cały czas i oczy łzawią non stop mimo że byłam odczulana no ale teściowa-alergolog uprzedzała że w ciąży w związku z burza hormonów objawy mogą powrócić...
Ironia, Iza &&&&&&&& dla Was za szybkie i bezproblemowe rozwiązanie
A jeszcze w temacie lekarzy to ostatnio w jakimś kabarecie słyszałam dobry tekst: "jak to mówią urolodzy podczas operacji - odłóżmy jaja na bok"

Zmykam, miłego dnia