reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

reklama
małodamamusiu ty to zaraz skończysz 41... A nic nie mówili zeby jakoś ci pomóc w wyciagnieciu dzieciorra? Mnie mama tydzien przenosiła i ja wyjsc nie chciałam... rozwarcia nie miała, szyjka co prawda skórcona ale rozwarcie żadne, skurczy tez nie miała, nawet przepowiadających... i w koncu pecherz jej przebili i hadziaaaa, po jakis 3h juz bylam na swiecie :D

Iza napisała, że już wraca do domu tylko jeszcze wejdzie do sklepu a potem odezwie się na BB.

Widzę, że liczycie tygodnie, no ja tez dziś skończylam 39 i zaczynam 40tc :-) :-) :-)
MłodaMamusia u u Ciebie to już prawie skonczone 41tc i NIC

reklama
młodamamusiu zdecydowanie powinna !! Bo co za duzo to niezdrowo !! Ciocia mojej przyjaciółki ciąże przenosiła 2 tyg czyli w sumie w terminie wychodziło, a pod koniec tego 2tyg zasłabła, i rzygała i wszystko, trafila do szpitala a dziecko ledwo zipie bo wody płodowe jej zaczęły gnic !! !! I ją rozcieli bo nie bylo czasu na poród sn i wyleciało z niej mnóstwo zielonych i strasznie śmierdzącyc wód... a mala Ania, byla w stanie krytycznym... wiec jak na moje, jak jest termin na ten i na ten dzien to jak sa jakies obsuwy to wszystko etrzeba monitorowac bo nie wiadomo co się tam w środku dziac moze !!

Nie chciałam cie nastraszyc, tylko mówię, historie ciotki mojej kolezanki.. i ja bym nie czekała ze stawieniem sie w szpitalu tak dlugo... codziennie przynajmniej jakies ktg w szpitalu powinno byc po terminie !

Do góry