reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
No a ja skonczyłam 40 tc i co ? ? i doopa :-(
;-)
;-)
małodamamusiu ty to zaraz skończysz 41... A nic nie mówili zeby jakoś ci pomóc w wyciagnieciu dzieciorra? Mnie mama tydzien przenosiła i ja wyjsc nie chciałam... rozwarcia nie miała, szyjka co prawda skórcona ale rozwarcie żadne, skurczy tez nie miała, nawet przepowiadających... i w koncu pecherz jej przebili i hadziaaaa, po jakis 3h juz bylam na swiecie 
młodamamusia18
Doogi byłam w poniedziałek u gin . Brak rozwarcia , zero skracającej sie szyjki .
Jak nie urodze do 8.06 to mam przyjsc znowu ..
Doogi byłam w poniedziałek u gin . Brak rozwarcia , zero skracającej sie szyjki .
co za łby... jak tak długo mozna katowac ciężarną... !!
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Hahaha :-) Dobra jestem
Same widzicie jakie mam przyćmienia w ciąży...
Oczywiście 37 tydzień zaczynamy
Same widzicie jakie mam przyćmienia w ciąży...Oczywiście 37 tydzień zaczynamy

młodamamusia18
Doggi no dokładnie . No i kazała mi jeszcze ruchy liczyć .
ale mysle ze jak nie urodze do tego 8.06 to wyśle mnie na wywołanie :-)
ale mysle ze jak nie urodze do tego 8.06 to wyśle mnie na wywołanie :-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asinka - 

Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Iza napisała, że już wraca do domu tylko jeszcze wejdzie do sklepu a potem odezwie się na BB.
Widzę, że liczycie tygodnie, no ja tez dziś skończylam 39 i zaczynam 40tc :-) :-) :-)
MłodaMamusia u u Ciebie to już prawie skonczone 41tc i NIC
Widzę, że liczycie tygodnie, no ja tez dziś skończylam 39 i zaczynam 40tc :-) :-) :-)
MłodaMamusia u u Ciebie to już prawie skonczone 41tc i NIC
reklama
młodamamusiu zdecydowanie powinna !! Bo co za duzo to niezdrowo !! Ciocia mojej przyjaciółki ciąże przenosiła 2 tyg czyli w sumie w terminie wychodziło, a pod koniec tego 2tyg zasłabła, i rzygała i wszystko, trafila do szpitala a dziecko ledwo zipie bo wody płodowe jej zaczęły gnic !! !! I ją rozcieli bo nie bylo czasu na poród sn i wyleciało z niej mnóstwo zielonych i strasznie śmierdzącyc wód... a mala Ania, byla w stanie krytycznym... wiec jak na moje, jak jest termin na ten i na ten dzien to jak sa jakies obsuwy to wszystko etrzeba monitorowac bo nie wiadomo co się tam w środku dziac moze !!
Nie chciałam cie nastraszyc, tylko mówię, historie ciotki mojej kolezanki.. i ja bym nie czekała ze stawieniem sie w szpitalu tak dlugo... codziennie przynajmniej jakies ktg w szpitalu powinno byc po terminie !
Nie chciałam cie nastraszyc, tylko mówię, historie ciotki mojej kolezanki.. i ja bym nie czekała ze stawieniem sie w szpitalu tak dlugo... codziennie przynajmniej jakies ktg w szpitalu powinno byc po terminie !