reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej, ależ Wy produkujecie. Tyle stron od rana! Ale poczyatłam i tak szybko póki pamiętam...

Zołzik - kciuki, żeby czwartek okazał się pewny, a nie tylko prawdopodobny;)
Iza - dobrze, że wszystko ok - trochę Cię nastraszyli bidulko:(
Ironia - oby te cierpienia już się skończyły i żebyś utuliła swoje maleństwo jak najszybciej!
Mamusia czerwcowa - tak się cieszę, że w końcu doczekałaś się przelewu z ZUS - wiem jak bardzo o to walczyłaś! Gratuluję:)
Saffi - dziś masz termin:) Jakieś skurcze się szykują??? Gdzie będziesz rodzić w końcu?
Aaga - kciuki za wyniki Julci &&&

Przepraszam pominięte Panie:) I witam się ze wszystkimi!!!:***

To Ty jeszcze nie masz terminu !! Mi na ip powiedzieli ze usg jest najdokładnieszym obecnie wyznacznikiem terminu, dokładniejszym niz om bo z miesiaczką to różnie bywa... (dobry mój przyklad, regularne misiaczki zawsze tego samego dnia w tych samych odstepach a ja wg om miesiac wczesniej powinnam rodzic :D :P ostatnia miesiaczke miałam 3 sierpnia, ale wg usg dziecko jest o miesiac młodze- bez dwóch dni) i mi na ip mówili, ze najdokladniejszym pomiarem jest pierwsze usg, chyba ze sie pozniej cos zmienia ale jak sie utrzymuje pozniej caly czas w jednym rejonie to termin i tak dokladniej ci usg okresla :P

Aaga Ty to masz faktycznie dziwne jakieśobjawy;-)aż to śmiesznie brzmi z tymi mewami...ale może to sprawdz może tam sie jakas infekcja szykuje..ale aż dziwne,że Twoj mąz to slyszał...&&&& za wasze badnia!!
No dziwne, dziwne. Wogole to jakas nietypowa jestem i jakies paskudztwa sie mnie czepiają. Teraz nie bwybieram sie juz do laryngologa bo poprostu nie mam juz na to siły. Na razie nic mnie nie boli tylko kracze co chwile w tym uchu. Marek tez sie ze mnie smial ze jaies mewy wymyslam, ale faktycznie raz słyszał:-D
Iza opowiadaj co sie działo na IP bo nas troszke przestraszyłas

Hej wszystkim:-)
Na początek wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka!!!!!!!
Kciuki za Izę i Ironię &&&&&&&&&&&&&
mamusia czerwcowa, asinka przybijam piątkę bo ja też 37 zaczynam:-D
Doggi weź mnie nie dołuj bo ja według usg termin mam na 6 lipca:-(:no:

reklama
Saffi - dziś masz termin:) Jakieś skurcze się szykują??? Gdzie będziesz rodzić w końcu?
Hej Silva :-)
A no już 40 tydzień skończony, a skurczy brak... Może przepowiadające raz na jakiś czas, ale nic co powinno niepokoić :-(
A rodzić będę w Piasecznie, Starynkiewicza brałam tylko pod uwagę pod kątem ewentualnej cesarki. Dziś po południu jak Robert wróci jade do szpitala na ktg, zobaczymy co tam się dzieje. Torby w każdym badż razie nie biorę ze sobą, w razie czego maż dowiezie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry