reklama

Czerwiec 2011

to ja juz nie wiem jak to jest z tymi tc...jak jestem na ktg to polozna mowi dokladnie taki tydz.jak mam na suwaczku a nie tydzien do przodu a niektore z Was mowia zawsze o jedne wyzej...

reklama
asinka syrop z cebuli jest naprawdę bardzo dobry. Ja dopiero w ciąży sięgnęłam po stare domowe sposoby i stwierdzam, że działają znacznie lepiej niż te wszystkie leki.

to ja juz nie wiem jak to jest z tymi tc...jak jestem na ktg to polozna mowi dokladnie taki tydz.jak mam na suwaczku a nie tydzien do przodu a niektore z Was mowia zawsze o jedne wyzej...
Marta lekarze i położne liczą skończone tygodnie. Jeśli masz skończony 37 tydzień to według lekarzy jesteś w 37 tygodniu. Tak mi to moja ginka tłumaczyła.

Marta bo w szpitalu posługują się JUŻ UKOŃCZONYM TYGODNIEM... Ty masz ukończone 37 tygodni i 1 dzięń, więc jesteś na początku (zaczęłas 38 tydzień) za 6 dni bedziesz miala już ukończony 38 tydzień itd... a w szpitalu, zeby nie gadac tygodni dni, to mówią o już ukończonych tygodniach ciąży... Masz ukończone tyle i tyle a nie że trwa ten i ten...

Dzien doberek :-D

a jednak Raafik bedzie czerwcowy :-D

Z okazji Dnia Dzieciaczka wszystkim dzieciaczkom tym mniejszym tym większym i tym duzym
laugh.gif
laugh.gif
.Wszsytkiego co najlepsze , zdrówka szcześcia pomyślności
wink2.gif
.Bo wkońcu każdy jest dzieciekm swoich kochanych rodziców ;***
wink2.gif

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry