Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a my właśnie zjedliśmy wieczorną dawkę leków i chyba lecimy do łóziaciągle mi się odbija uff.... wypiłam 1,5 l liptona i mi chlubie w brzuszku :-) idziemy poczytać bajki i do spania
hmm ktoś się orientuje od kiedy dokładnie dziecko słyszy?
ja w sumie od początku czytam sobie bajki na głos bo to mnie uspokaja
a na ślubie dostałam wiele fajnych książek z bajeczkami :-)
Mnie też boli gardło. Póki co jem kiwi, pije sok pomarańczowy i pije mleko z miodem. Koleżanka mi powiedziała, żeby sobie zalać miód ciepłą wodą i odstawić na noc a później to pić. Więc sobie dzisiaj zalałam. Nie wiem, jaki ma być tego plus, no ale ta koleżanka podchodzi pod 60-tkę więc swoją mądrość ma![]()
Aestima co to za ciekawa książka? Bo widzę, że mądrości wielkie w niej wypisują:-) i sama chętnie bym poczytała.A , i przeczytałam w mojej cudownej, ciążowej książce, że ciąża to nie czas, w którym ma być porządek w mieszkaniu! I tego się trzymajmy bez wyrzutów sumienia!![]()
Hej Kochane!
Nadzieja...choinki są proste do zrobienia...robisz z kartonu stożek (wielkość zależy od gustu, ja lubię wielkie)....kupujesz różnego rodzaju makaron...ostatnia była z penne i kolanka...i przyklejasz pistoletem na klej do stożka...3 warstwy penne na dł...3 warstwy kolanek brzuszkiem na zew.....na koniec spryskuje sprayem w kolorze złota lub miedzi....jeszcze robię choinki i zające z siana...też są śliczne