reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

reklama
Mamusia, nerwy na noc niewskazane ;)
Kasiawilde, hej hej wpadaj częściej, może atmosfera forum się udzieli i szybko się rozpakujesz :)

Ja już się żegnam Mamuśki :)
Jutro w żłobku zakończenie dla dzieciaczków odchodzących do przedszkola + piknik jeśli pogoda pozwoli. A na 16:15 mam wizytkę, więc tradycyjnie proszę o kciukasy.

Buziaki i spokojnej nocki :)

Saffi jak wzięłam go na ręce dziś to się zakochałam.Jest taaaki spokojny, śliczny, taki malusi i bezbronny! Nie moge się doczekać mojej Anulki jeszcze bardziej !

Sliczniutki maluch!
Wlasnie powiesilam pranie, ubranka malucha ida jak woda. Jest chudziutki i najmniejszy pampers wisi na nim, no i czesto przecieka na pleckach. Nie wiem jak to sie dzieje, ze w ciazy o 22.00 padlam na mordke, a teraz przy dwojce dzieci moge spokojnie siedziec do polnocy i nie czuje zmeczenia.
Od wczoraj rodzinka wydzwaniala, bo podali w wiadomosciach, ze zrodlem zakazenia EHEC jest restauracja w mojej Lubece, a tu dzisiaj prosze kielki. Juz mam pomalu dosc tej epidemi, nie dosc ze nie jemy zadnych salatek, to jeszcze moje miasto oskarzaja. Powiedzcie, czy w Polsce tez jest taka psychoza na ogorki?

reklama
Do góry