Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
DOGGI podjedź na IP może twoje skurcze już rozluźniły szyjke i teraz czekasz tylko na parte; co ci szkodzi podjechać, tak to będziesz wiedziała co dalej robić.
Ja chyba już dzisiaj będę spała z telefonem w ręku, jakoś strasznie jestem ciekawa co dzisiejsza noc przyniesie.
Ale miałam czucie żeby teraz wejść na forum- Larvunia urodziła!!!!!!!!! Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! Michalinko witaj na świecie
A ja spać nie mogę, za oknem już jasno i już pewnie nie zasnę..... wszystko mnie swędzi, dobrze że dziś wizyta u ginka może coś mi powie na to bo się wykończę fizycznie i psychicznie.....
Witam!!
Ja całą nic przy telefonie, ale przez te skurcze nie miałam siły wstać wcześniej i napisać nowości :-( Skurcze niestety rozeszły się po kościach, także dopiero późno w nocy zasnęłam. Larvunia jeszcze raz ogromne gratulację :-) Angel i Zołza trzymam mocno kciuki za Was &&&&&&&&&&& Oby to już dzisiaj było.