Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ok, dziewczyny 3majcie kciuki... idę po całości... wypije 2 łyżki dziś... ale tak na kozaka bez niczego nie dam rady (wczoaj było już ciężko) więc zrobiłam miksture... 250 ml soku z czarnej pożeczki, do tego jakies 100 ml soku z banana i do tego do dopełnienia 500ml kubka ciepła woda co by ten olejek troszkę się rozlepszył no i 2 łyżki rycyny !! 3majcie kciuki, żeby mną poruszyło ok ide pic !!
Sok z czarnej pożeczki i banan swymi intensywnymi smakami kompletnie zabijają smak olejku !! Jak się pije jest mega tłuste co prawda, ale nie czuc w ogóle tego paskudnego smaku i jak się dobrze wymiesza, to nawet takie tłuste nie jest ;D How Cool Is that
To teraz pozostaje czekac... jestem ciekawa (no i pełna,wypijajac pół litra soku porzeczkowego, bananowego i oleju duszkiem można pęknąc !!)
ale będzie latanie do kibelka już to widze hahahaa.... zapomniałam że sok porzeczkowy mnie zawsze pędził hahahahah i do tego te melony... łooooo chyba ide zanieśc lapka do łazienki sobie
Mam nadzieje, że mąż zdąży przyjechac, żeby mnie zawiesc na poród hahahahahhahaha (żartuję sobie, ja naprawde jakoś nie wierzę w moc tego olejku, pije z czystej ciekawości)
o tym czy dziecko moze przeczyscic dowiadywałam się... i malo prawdopodobne... nie stwaza zagrozenia
Ok, placebo już jest po tych eXtreme 2 łyżkach Kłuje w dole okresowo i brzch się napina, ato z 10 minut minęło Może chociaż placebo zadziała na mnie ;D
Doggi świrusie myślisz że ta mikstura którą zrobiłaś nie zabije działania olejku? Kurde jestem ciekawa czy zadziała...
Normalnie jesteś moim "królikiem doświadczalnym"