reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Witam się i ja po weekendzie w dwupaku rzecz jasna:-)
Widzę że na forum gorączka wywoływania porodów:-DJa się nie nastawiam na żadne przyśpieszacze bo nie chcę się nakręcać. Urodzę kiedy przyjdzie na mnie pora.....
Coraz mniej nierozpakowanych i jakoś czytać nie ma co:-Dw 10 min nadrobiłam dzisiejsze posty........szooooook
Śmigam po kawke i ciacho

W Polsce macie upały a u mnie tylko 10 stopni i pada, normalnie zdołować się można.......muszę dziecko w domu kisić a to już prawie lato:no:

reklama
Cześć Justynka - powodzonka w remoncie!

Cześć Dubeltówka - odnośnie upałów to nie masz czego zazdrościć. Dla większości z nas taka temperatura to koszmar! Dzisiaj na szczęście ciut chłodniej, niebo za chmurką i jest mi z tym cudownie!!!

hej Justynka i Dubeltówka!

Dubeltówka z jednej strony zazdroszcze Ci pogody; przynajmniej się tak nie męczysz jak my!!!
Ale biedna Twoja Córa, bo w domu musi siedzieć.

Justynka 3mam & za remont! Niech się jak najszybciej skończy...

Ja siedze i oglądam Housa i macam sobie cycki :-D:zawstydzona/y:

a ja własnie sie za to biore... boli cały czas ale mało skutecznie.. więc moze jak se dobrze suty wytarmosze (drugi dzień z rzędu) o sie w końcu ruszy...
Mój kolega, od kiedy zna date mojego porodu cały czas mówi "URODZISZ 8 ja to wiem, nie wczesniej nei później i nie walcz z tym 8 bedzie szczęśliwe dla ciebie!" mam nadzieje, bo jak nie, o wsiąde w pierwzy lepszy "obciąg" i pojade do Gdańska sklapac go :p :p :p Ale licze na to, że dzis olejek i suty sie ogarną i będzie gitarra :D i nie będę musiała go bic, bo go lubię cholerka :p

Doggi, Aśka- zboczuchy!

Mnie tak widok Housa nie nastraja jak Was! Po prostu mam dość czekania..

Ogólnie sutki mnie mega bolą... a cycki mam takie delikatne, miękkie... aż przyjemne w dotyku! :-p

Znów mi się skurcze zaczęły ale je ignoruje...

Dziś na obiad serwuje młode ziemniaki z koperkiem,schabowe z piersi kurczaka i "pierdopędną" kapustkę młodą na słodko gotowaną...

Doggi tzn że Ty też łykasz dziś olejek? I jak Ci po nim?

Ja właśnie wszamałam cały ubek lodów bakaliowych Algidy- ponoć zimne lody i napoje powodują skurcze... się zobaczy!

Doggi, Aśka- zboczuchy!

House + Doggi = WIELKA <3

No ja właśnie biorę się za ten olejek... ale dziś se pierdyknę 2 łyżki co by to jakoś może ruszyło... choc po tych melonach mi coś zaczęło jeździc w brzuchu :D I skurcze po macanczu sutów są także :D hihihihi

Doggi, Aśka- zboczuchy!

House + Doggi = WIELKA <3

No ja właśnie biorę się za ten olejek... ale dziś se pierdyknę 2 łyżki co by to jakoś może ruszyło... choc po tych melonach mi coś zaczęło jeździc w brzuchu :D I skurcze po macanczu sutów są także :D hihihihi

reklama
hej brzuszki.Wczoraj moje skurcze minęły wraz z burzą.Zawsze tak się dzieje, ale jestem dobrej myśli bo dziś znów burze zapowiadają .A mnie na dodatek bardzo podbrzusze boli od samego rana i tylko leżeć mogę.Na nieszczęście mam katar straszny i chyba gorączkę.A ja mam dziś ostatnią wizytę u gina, więc trzymajcie kciuki!

Silva Bidulko już po terminie i nic się nie dzieje?Ale tak zupełnie nic?żadnych bóli nawet?
Doggi mnie bardzo dziś piersi bolą.Obudziłam się z tego bólu .Zastanawiam się czy to oznaka jakaś ?

Do góry