Hej !!!!!!!
MAmusiu czerwcowa trzymam kciuki !Dziś wielki dzień!!!

))
Blusia ja wczoraj (było ok 26 stopni) ubrałam Anie w body z krótkim rękawem, krótkie spodenki i czapeczke.Przykryłam pieluszką tetrową i myślę że było dobrze.
Gratuluje pępuszka.U nas mocno jeszcze się trzyma.
Doggi fajnie że tak po porodzie wszystko fajnie jest bo często przy pierwszym dziecku jest załamanie i depresja.Jeszcze lepiej że z mężem się układa.Macierzyństwo jest super i faktycznie u nas też z mężem stosunki znacznie się poprawiły.
Mrsmoon jak napisała Blusia mieszanka jest bardziej sycąca.Może tu była przyczyna że malutka tylko tyle wypiła.Albo faktycznie ta butelka.Też ją mam ale jeszcze nie miałam okazji użyć.Gdzie chodzicie do pediatry?
Misialinko ja śpię przy zapalonym świetle lampki, ale zupełnie mi to nie przeszkadza.Chociaż chyba zupełnie to nie potrzebne bo jak Ania pierwszy raz się budzi to jest już jasno.
Tusen 5 tygodni rozłąki to strasznie długo.Nie wiem czy bym wytrzymała.
Katamisz widziałam na NK Grację.Piękna z niej dziewczynka. A co do laktacji to czy pijesz wystarczająco dużo?Odkryłam że ma to znaczenie.
Trzymam kciuki za wszystkie jeszcze nie rozpakowane mamusie!!!!Dziś macie ostatni dzień
U nas standardowo pierwsza pobudka o 5 rano, ale przywitało nas ropiejące oczko, wczoraj mała drapneła je paznokietkiem chyba. Zaparzyłam esencję i przykładam co jakiś czas na gaziku.