Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Maja ma chyba skok rozwojowy bo dziś cały dzień znowu marudzi... już nie mam siły do niej, wszystko jest na nie w ryk....
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
my dzis w kfc bylismy i maly dal nam ladnie zjesc i patrzyl co porabiamy![]()
) no ale skad ten maly bączek ma wiedzieć jaki to dzień tygodnia. optem odwiedzilismy szwagierke i mala popis dala, a jak wyszlismy to jak reka odjal, chyba psa sie wystraszyla, ona generalnie nie jest przyzwyczajona do gwaru bo w domu siedzi glownie ze mna. teraz ma drzemke, ale nawet jak nie spi to jest spokojna, bawi sie raczkami, albo krokodylem (przyczepilismy do zyrandola maskotke i bardzo jej sie podoba jak sie majta jej nad oczami) a najlepsza zabawka okazala sie firanka (wlaczamy wentylator na firanke i wtedy ona tak delikatnie faluje i mala patrzy na nia jak zahipnotyzowana i mam spokoj na pol godziny), z jedzeniem obiadu tez nie ma problemu, nawet jak jest glodna to nie ma wrzasku, troche steka ale nie na tyle ze trzeba do niej od razu leciec - anioł nie dziecko :-) no ale nie moge tak zachwalać bo jej sie jeszcze nie daj boze odmieni