no to tak:-) :
Ogólnie fajnie ze nas tu tak dużo znów :-)
Dubeltówka, mysia moja koleżanka też w ciąży i szczerze zazdroszcze jej - fajnie było z brzuszkiem, ale coś mi sie wydaje że następna ciąża (jak mi sie kiedyś uda - a chciałabym za kilka lat) to będzie jeszcze fajniejsza, człowiek juz wie czego sie spodziewać, i to co mi sie w pierwszej ciąży wydawało takie dziwne teraz jak widze ciężarne to aż sie uśmiecham i wydaje mi sie bardzo sexi
Anapi spoko czytaj i pisz co chcesz :-)
mrsmoon co 2 godz to Mati je :-) więc po karmieniu 2 h to on już głodny ;-) on zasypia przy karmieniu i kłade go wtedy na brzuszek a jak uda mu sie odbeknąć to i tak w ciągu dnia na brzuszek albo na boczek, tak sie nauczył i jak bym go położyła na plecki to po 5 min sie budzi
Baśka ja mam łyżeczki z ikei plastikowe, a ostatnio dostałam z Hippa w paczuszce, ale posprawdzaj w sklepach z agd drobnym o dużo tańsze niż w dziecięcym, ja tak miseczke kupiłam. A co do gotowania moze za długo albo sie juz zużyła - nie wytrzymała napięcia ;-)
zebrra, justynka, Doris, Ironia dzieki dziewczyny za wsparcie :-)
dubeltówka ja horrorów nie oglądam mam zbyt wybujałą wyobraźnie. A co z dziećmi zrobicie w taką kolacje? moze sie o trzecie postaracie? ;-)
Trashka mama to cudo jak przyjedzie, moja choć ma blisko to rzadko przyjeżdża, nie ma prawa jazdy więc ktoś musiałby ją przywieźć a im sie nie chce wiec z reguły ja tam jeżdżę. A moze Marysia zaczęła następny skok chyba tygodnie by sie zgadzały, Mato w zeszłym tygodniu też był marudny.
Misia ja spaceruje tylko po Rogowie zwiedzam go wzdłuż i wszerz :-)
a właśnie co z tymi słoiczkami, owockami, warzywkami?
dziewczyny podpowiedzcie mi od czego zacząć? ostatnio "zamoczyłam" łyżeczke w moim jabłku i dałam polizać Mateuszkowi nasze jabłko i sie skrzywił jak nie wiem co, więc sądzę ze naszych tartych jabłek jeść nie będzie chciał. Więc od czego zacząć od gotowanej marchewki, czy np ze słoiczka? ja jestem zielona, naczytałam sie juz dużo ale wszędzie co innego piszą...
Ironia fajnie twój Benio reaguje :-)
Zebrra krzesełko do karmienie zakupili już moi rodzice, jest drewniane, coś podobnego:
Bocian Drewniane krzesełko do karmienia Baron 2w1 (1808691518) - Aukcje internetowe Allegro
darowanemu koniowi, no wiesz... choć Mateuszka bedę tam sadzać jak już będzie stabilnie sam siedział, na razie jest okryte folią u rodziców.
Traschka brzoskwinie, najlepszy dżem :-) jak chcesz to na kulinarnym napisze jak ja robiłam
mrsmoon dzieki, a na naleśniki bym sie chętnie wprosiła :-)
dubeltówka ja nie pomoge bo nie wiem