reklama

Czerwiec 2011

[ale tez mam kilka jakiś materiałowych pozytywek, które "przepieram" tylko z wierzchu i wrzucam na noc do zamrażarki (alergolog kiedyś poradziła taki sposób na pozbycie się zarazów ;))
[/COLOR][/I]
To mnie zdziwiłaś bo mnie uczyli, że w zamrażalce bakterie "usypiają się" i nie rozmnażają, nie rozprzestrzeniają, bakterie zabija tylko wysoka temperatura powyżej 64C bodajże;-) Ale może to same banialuki :-)

reklama
dziękuję dziewczyny...
Znikam na jakiś czas, ostatnio tylko wam marudzę. że chora, zmęczona, mało mleka... może wystarczy wprowadzania tej grobowej atmosfery na forum. Będę zaglądać, buziaki:)

ja bym pewnie potraktowla te zabawki para aby zabic bakterie, pozniej mozna wytrzec do sucha i moze plamy zejda. Ja wrzucam do pralki co sie da, ale bez przesady, bo przeciez lada chwila maly bedzie lizal podloge :-D wiec niech sie pomalu uodparnia.
trasiu dolaczam sie - mimo ze boli to musisz jesc, polecam kaszki dla dzieci, polplynne ale sycace.

Trasiu, napisałam, że w nocy Marysia będzie miała piersi pełne mleka, oczywiście Twoje piersi, teraz jak to zobaczyłam, to padłam ;) Twoje piersi pełne mleka do dyspozycji Marysi, to miałam na mysli ;) Wierzę, ze załapałaś ;)
No i bez żartów z tym znikaniem!!!

Misia, dzięki :)

Aestima, tak w woreczku, ale tak czy inaczej zawsze najpierw staram się jako tako uprać...

Dubeltówko, nie wiem, pewnie niektóre bakterie są w stanie uśpienia, a inne giną, nie mam pojęcia. Alergolog mówiła, żeby tak robić, więc przekazuję dalej :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry