• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Agacia, oj coś czuję że uda Wam się tym razem dziewuszkę zmajstrować&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ja, ale żebyś nie uciekła wtedy od nas na ciążowy wątek! Co najwyżej możesz obskakiwać dwa!:)
Co do wielodzietności- jachciałam kiedyś pięcioro! Z tym, że niepowodzenie, ciężka ciąża, hospitalizace Mieszka... wszystko to okazało się dla mnie na tyle stresujące, że o 5 już nie ma mowy. Ale jeszcze jedno na pewno kiedyś a może i dwoje...:)
Kurcze, wiele z nas ma dopiero 1 dziecko, pewnie za jakiś czas znów się posypią nam Maluchy... :) Ale fajnie będzie:)

Aestima no właśnie my oboje też się szczepimy... zreszta ja od zawsze byłam szczepiona, ale zastanawiam się nad mała bo 6 miesięcy bedzie miala 30listopada, a zaleca sie przed najwiekszym natężeniem zachorwan na grypę, który przypada od stycznia do kwietnia... a szczepionka zaczyna działac mniejwięcej po 7-10dniach. Ja samej grypy sie nie boje bardziej powikłań które ze soba niesie...:eek:

no my sie powaznie zastanowimy nad grypą :) ja nigdy nie chorowalam bo ze wzgledu na problemy z tarczyca od razu mialam zapalenie oskrzeli:rofl2:

ciekawe jak bedzie w tym roku :-)

cos mi sie kreci w drugim pokoju...moglby juz cos zjesc bo nie jadl od 5 godzin:-D ide szukac co by tu mu dzis zaserwowac na obiad ;)

pewnie jarzynowke bo najbardziej ja lubi :)

Ironia - własnie nie robilam jeszcze proporcji bo raz sprobowałam i wyszlo za rzadkie, moze kupie ten sinlack i sprobuje :)
dolis - my narazie nie będziemy małej szczepić bo i tak ma dużo szczepień i nie chce jej dodawać dodatkowego
agatka -trzymam kciuki za dziewczynke!!!

Nie nadążam ani z czytaniem, ani z pisaniem... Co się dzisiaj dzieje???

Ivona, ja Bartunia nie owijam, on musi mieć pieluszkę w ręku i najczęściej kończy się to tak, że nakłada sobie na twarz. Musi mieć przytulony policzek :)

Aestima, ja wolę podawać, to na pewno nie zaszkodzi, a jesli moze pomóc, to jak dla mnie warto :)
My nie na żelazie, ale kupki mogą być prawie czarne i może się pojawić zatwardzenie...
ProBacti ok 16zł, ja zamawiam na doz.pl

Ironia, to ja pisałam, ale one muszą być zupełnie suche przed włożeniem do zamrażalnika :)

Dolis, ja nie będę szczepić przeciw grypie.

ho, ho, ho ale się naspacerowałyśmy:wściekła/y:ledwo pół godziny, bo zaczęło kropić i wiać tak, że uszy mnie do teraz kłują...więcej ubierania i targania wózka było...
Ivona ja mam kaszkę ryżową bobovita, sypię 3 miarki od mm na 150 ml mm. Czyli 150 ml wody, 5 miarek mm i 3 miarki kaszki. Pije na 1. Kaszka jest rzadka, ale Maja nie krztusi się ani jej nie cieknie z buzi, więc zakładam, że jest ok. Pieluszkę kładę jej z boku przy buzi, a on a sama sobie ją naciąga na główkę i buzię a brzegi w rączkach tarmosi. Jak zaśnie to trochę jej buziola odkrywam
dolis ja w tym roku nie będę szczepić na grypę, a później - zobaczymy. My mamy odroczone szczepienia obowiązkowe, a co tu dopiero o grypie mówić...
Agata coś czuję, że na czwórce nie poprzestaniecie:-D my planujemy rodzeństwo dla Mai, ale za jakieś 3-4 lata

reklama
:szok::szok:Czyście powariowały:szok::szok: Tyle nadrabiania, że nie ogarniam:-)
Dzień dobry wszystkim
Doris powtórzę to co ktoś już wspomniał, dużo płynów i żurawina
Agatko często myślałam, która z nas pochwali się kolejną ciążą i wszystko wskazuje, że Ty:-) w takim razie &&&& za poczęcie i &&&&&& żeby to była dziewczynka:tak:
My właśnie wróciłyśmy z rehabilitacji. Rano zamotałam się w chustę i pojechałyśmy autokarem bo Darek nie mógł wziąć wolnego. Emilkę też musiałam wziąć ze sobą, bo nie wiedziałam ile mi zejdzie i czy zdążę ja z przedszkola odebrać. Asia zadowolona po ćwiczeniach, robi postępy (a zaczęliśmy tydzień temu)jestem dobrej myśli;-)
Ja bardzo bym chciała mieć jeszcze synka, ale planujemy wrócić do Polski i raczej nie będzie nas stać na 3 dziecko, a szkoda bo zawsze chciałam mieć dużą rodzinę:-( Muszę w końcu coś zjeść bo zawsze się stresuje przed rehabilitacją i nic nie jem;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry