Dzień Dobry
ja już po spacerku, po obiadku. Julia coś na macie leżeć nie chce a ja musialam zajrzeć co u Was więc siedzi w foteliku i chwilowo ogląda tv.
Agata....uwa zaj na ten ból glowy. tak jak pisze zeberka szybko można dostać zapalenia mózgu. Ja mialam zapalenie opon mózgowych, ból głowy nieziemski, żadne tabletki nie pomagały.
Aestima...ja ostatnio bykłam z Julia na USG brzuszka i tam w poczekalni były takie malutkie noworodki. Szok jaka różnica. To się widzi dopiero jak się porówna swoje dziecko do takiego Maluszka. I nawet pomimo tego, że moja Julinka jest drobna i waży troszkę ponad 6kg to przy takich noworodkach byla wielka.
Zeberko...współczuję przeżyć, ja nie wiem co bym zrobila. Ja jeśli chodzi o Julię to ja straszna panikara jestem. Dominika z nią zostaje tylko jak ja do sklepu idę obok domu. Ona radzi sobie świetnie, przewija ją, bawi, usypia, nakarmi ale ja jednak czuję się lepiej jak mam Julię na oku :-). Trzymam kciuki za Wikę, mam nadzieję, że będzie dobrze. A czemu robiłaś jej ponownie badania, coś Cię niepokoi w jej zachowaniu? Czy to może klopoty w nauce?
Angel...witaj
Mamusia....to jak długo Ty robisz te brzuszki i jak dużo??? Ty też przecież po CC jesteś o ile dobrze pamiętam. Ważysz już mniej niż przed ciażą? ja dalej 8 kg na plusie :-( :-( :-(
Larvunia...dobrze, że Misiula już zdrowa. I co w końcu jej bylo? Ząbki czy gorączka trzydniówka?
Marta....dobrze, że nie odstawilaś Malego od piersi :-). Karmienie jest piękne, te chwile bliskości z dzieckiem są niezapomniane i jedyne w swoim rodzaju. Oczywiście nie mam nic przeciwko karmieniu MM ale jeśli jest możliwość piersią karmić to ja zdecydowanie wolę.
Mgordon....z tymi ziemniakami to różnie, zależy ile kto je Ale obierając ułóz sobie 8 takich kupek po 3/4 szt dla każdego w zależności od wielkości ziemniaka.
Edit
Zapomnialam dodać, że z moją laktacją trochę lepiej. Jeszcze nie jest super ale jednak lepiej :-)