reklama

Czerwiec 2011

reklama
Nie musi się wcale zarazić, ale warto odczekać, żeby zobaczyć. Ja bym poszła do lekarza, powiedziała co i jak. Lekarz powinien zdecydować, ile odczekać. Trzymam kciuki, żeby jednak skończyło się na obawach.

witam sie i ja :)

beni dostal gorączkiu bidulek od zębów :( 38,3 ma ..dostal czopek paracetamolu 80mg i zobaczymy..

opiekunka super :D i da sie pogadac posmiac - małm sie super zajmuje :-) bawi sie super i śpiewa mu różne wyliczanki :) ugotowalysmy dzis wspolnie obiadek, pozniej posprzatała i umyła podłogi :) :tak: jestem bardzo zadowolona... no i mam z kim pogadac jak pracuje :-D

Zołzik, a spotkałaś niemowlę z opryszczką? Pytam Ciebie, bo w szpitalu pracowałaś. Dzowniłam do swojej cioci pediatry- mam nie całować, uważać i za tydzień iść normalnie na szczepienie ( nie pójdę...)
Iornia, ale fajnie:-)

Aestima, noworodka... Ale to była ciężka sprawa. Noworodek był słabiutki. Nie pamiętam, jak to się skończyło. Ale Miesio to już kawał faceta :-) Będzie dobrze, tylko uważaj i obserwuj. Ewentualnie za tydzień pójdź do lekarza na konsultację, zobaczysz, co powie.

Ironia, fajnie masz z tą nianią :-)

reklama
Zołza
Tak masz racje!!! chodziło mi o to ze to ta sama rodzina:zawstydzona/y: ale wirus zostaje uspiony w ciele do końca zycia i nowy czynnik moze pobudzić wirus znajdujący się w organizmie do regeneracji.
Ten sam wirus co ospe wywołuje również chorobę półpaśca. Na niego zapadają osoby, które przechodziły już ospę wietrzną, a wirus w ich organizmie znajdował się w fazie uśpienia. Wiele właśnie dorosłych osób choruje na półpaśca chociaż już wcześniej przechodzili ospę wietrzną.

Ja pierwsza opryszczke miałam w wieku 23 lat - ale na maxa - szpital, 40 stopni i wysypka w całej buzi, po 2 miesiacach ospe. Ten sam lek heviran.
A półpasca miała moja mama i to cos okropnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry