• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Jakiej ja muzyki słucham? Wszystkiego po troszku, ciężko powiedzieć, bo mam różne okresy... I jeszcze repertuar zależy od tego czy właśnie słucham czy tańczę. Patrzę własnie na swój folder z muzyką- kosmiczna mieszanka:)
Jest tu klasyka, sade, SDM, bob marley, flunk, massive attack ( kocham!), lykke Li Youth, m.i.a ( kocham tańczyć przy utworze jimmy;-)) , Sofa, happysad, Empire of The sun, The beatles, manam, hehe i Trasia trochę muzyki relaksacyjnej (ale ostatnio jakoś nie słucham...):-)Nowy kawałek gotye też lubię i dzięki niemu poznałam i polubiłam kimbrę;-)
A tańczyć jeszcze przy madonnie uwielbiam, ona mnie trochę fascynuje;-)

A i nie przyznałam się do swojej słabości- lekkiego kiczyku- uwielbiam teledysk cool gwen stefani:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Widziałyście? Jest taki romantyczny... Przypomina jak to jest pierwszy raz kochać... No i gwen jest tam taka śliczna, ma boskie nogi, też chcę takie:-D

I tą czerwoną sukienkę w grochy!

Ostatnia edycja:
Hej :)

Majeczko, zdrowego oczka dla Ciebie!

Trasiu, nie nie, myślałam o przyjęciu na patologię ciąży... to już niedługo rok będzie... Trochę tam poleżałam..

Trasiu w doz.pl (nie pamiętam czy u Ciebie jest jakaś apteka od nich) 1kg medidermu kosztuje 32zł..

Madzioolka, Bartek podobnie jak Marysia nie budzi sie z płaczem, tylko jęczy sobie...

Dubeltówka, nie powiedziałabym, że jesteś nieśmiała, ale tak samo mówią o mnie, bo ja wbrew pozorom też jestem nieśmiała... Wczoraj mieliśmy takie ćwiczenie na zakończenie warsztatów, że wszyscy mieli napisać o każdym uczestniku po 2 pozytywne cechy... Powiem Wam, ze zaskoczyły mnie te, które przeczytałam o sobie...

No dziewczyny skoro taka licytacja, to jaką muzykę ja lubię?

Doris, tak tak... czas szybko zleciał...

Mgordon, współczuje tych przejść na spacerze, ale ja tłumacze to sobie tak, że lepiej, zeby byli zbyt czujni, niż za mało...

ja dzis jakos na watkach pobocznych, dzieciaki daja mi w kosc, teraz spia a ja siedze jak zombi i nie wiem za co sie zabrac:cool: i jakos dol mnie ogarnal a maz jeszcze z pracy nie wrocil:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry