Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

matko gdyby m cos takiego zrobil to bym go rozniosla, nawet piora by nie zostawił...
chyba trzeba go przywolac do porzadku
8 piw? moj by chyba sie przkrecil heheh m popija sobie co wieczor lampke winka a tak to co drugi weekend np 2 piwa albo troche wina 

tez musze sobie zrobic jakies spa.. juz mowilam michalowi ze potrzebuje jednego dnia bez meza dziecka i pracy ... moze poszukam czegos dla siebie
wtrynil wielka bulke i nic nie zostalo popil 0,5 l herbatki i nie byl glodny dosc dlugo ;-) z cudem "wmusilam" banana i kawalek jablka
bidulek od tych wrazen padl i pewnie bedzie spal do rana...jutro planujemy juz na spokojnie.. moze maly spacer... will se... u nas ciagle ten smog 

no ale przeciez nie moge odmawiac i tak w kolko - ciesze sie ze pracuje w domu ale mam wrazenie ze umre z niewyspania.. 

. jak ma być jedno to jedno a nie dwa :-). ja wiem, że to takie dziecięce zachowanie ale pod tym względem jestem naprawdę rygorystyczna.