reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dobranoc, ja też uciekam - zalałam piwem swoją myszkę i piszę z lapka ;-)

A siostry mam dwie - kocham obie, ale to z młodszą mam lepszy kontakt...

dubeltówka a brata chociaż masz?
zołzik siostry to skarb!! piękne to co na pisałaś :) ja mam ze swoją tak samo... tylko czemu właśnie Wawę sobie wybrała na miejsce zamieszkania?!?! grrr! (a nawiasem mówiąc właśnie mnie mdli od krówek waniliowych z Dobrego Miasta ;)
dobrej nocki kobitki!

hej sobotnie, wstalam w super humorze wyspana, zaraz na lekcje pedze. watek glowny poszedl w odstawke za sprawa krolikomani:rofl2::rofl2:

milego dna

heja ja dzis robie totalny day off - nie pacze w ogole na prace :-D:tak:

czekam az M wróci z basenu i moze pojade sama albo z chłopakami do galerii krakowskiej :tak: mam w planach: rosmanna, kosmetyki, spodnie, bluzki, moze jakies buty, stanik i spożywke - uuuu nalezy mi sie bo oprocz ostatniego tesco nie miałam żadnych przyjemności :-D

tym bardziej ze spodnie mi na wieczór nie wyschną a idziemy na ta kolacje więc nie pojde jak obdartus :baffled: a nic takiego wyjściowego nie mam :confused2:

i jestem załamalna bo wedlug pani ze stanikowego mam 85HH :szok::no: totalna doopa.. :baffled:

Witam się i ja, niewyspana, bo moje dziecię o 5.30 stwierdziło, że jest wyspane...Ja dziś nastrój mam do d....raz, że pogoda taka, że wyjść się nie da, bo łeb urywa, dwa, że A. od rana do wieczora w pracy...Niech się szybko kończy ten dzień...

reklama
kasiawilde mam brata o 8 lat starszego, dogadujemy się dobrze, ale to nie to samo, po pierwsze zbyt duża róznica wieku po drugie to jednak chłop więc o wszystkim też nie mogę z nim rozmawiać:sorry:
marta cieszę się, że humorek dopisuje
mamusia jakbym miała odrobinę słońca to bym się podzieliła, ale sama wiesz jak u mnie jest:eek:
Ironia udanych zakupów w takim razie i jeszcze lepszej randki:tak:
moon ja też w nie najlepszym humorze, stary wczoraj siedział do 3 nad swoim "biznesem" z którego i tak nic nie wyjdzie bo sam tego nie ogarnie, a koleś który miał mu pomóc zabiera się do tego jak pies do jeża, teraz jest mega niewyspany więc musiałam ja wstać do Asi mimo, że to jego kolej i na dodatek nie posprzątał kuchni i nawet nie mam gdzie śniadania zrobić:wściekła/y:
Dziś będzie gęsto, niech tylko wstanie:crazy:

Do góry