reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

Heheh dziewczyny, ja też grałam w farmę i ostatnio w zoo, ale stwierdziłam, ze szkoda mi czasu ;) Potem koleżanka mówiła mi, ze konto na farmie można sprzedać na allegro, ale nie sprawdzałam... ;)

reklama
Kate, jesteśmy na tym samym etapie, obie dzisiaj kończymy 10 tydzień :) Nie denerwuj się tak i nie nakręcaj... U mnie bywały noce, że wstawałam po kilka razy, a są też takie, że nie wstaję wcale... A piersi, u mnie zmieniło się, teraz już właściwie nie bolę, ale swędzą...

wrociłaam !! :D ale u nas wiejeee ( po podkarpacku : pi@@dzi) :)
ale głupol ze mnie właśnie pokroiłam kiełbase w plasterki i wrzuciłam na patelnie z cebulką :D mniaaaam..... :D

ah jaka orgazmiczna ta kiełbaska no po prostu szook !
własnie leci panny młode z piekła rodem z na wedding tv hehe ale ubaw :-)

kate- ponoć sika się w 1 trymestrze i 3. Bo w drugim macica jakoś idzie do góry i już tak nie uciska pęcherza- ja też już tyle nie biegam!

Dziewczyny, co robicie dziś na obiad, bo szukam inspiracji:)

Zebrra ja dopiero skończyłam 9 tydz. a zaczęłam 10 :) ja właśnie pierwszy raz w nocy wczoraj nie byłam w toalecie, w dzień też duzo mniej chodzę. Jejku jeszcze tyle czasu do wizyty, zwariuje....

reklama
Do góry