Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Heheh dziewczyny, ja też grałam w farmę i ostatnio w zoo, ale stwierdziłam, ze szkoda mi czasu Potem koleżanka mówiła mi, ze konto na farmie można sprzedać na allegro, ale nie sprawdzałam...
Kate, jesteśmy na tym samym etapie, obie dzisiaj kończymy 10 tydzień Nie denerwuj się tak i nie nakręcaj... U mnie bywały noce, że wstawałam po kilka razy, a są też takie, że nie wstaję wcale... A piersi, u mnie zmieniło się, teraz już właściwie nie bolę, ale swędzą...
wrociłaam !! ale u nas wiejeee ( po podkarpacku : pi@@dzi)
ale głupol ze mnie właśnie pokroiłam kiełbase w plasterki i wrzuciłam na patelnie z cebulką mniaaaam.....
A ja jak przeczytałam, że Misialina jadła rogalika to ubrałam się w ekspresowym tempie i pobiegłam do sklepu po rogaliki. Z masłem i serkiem zółtym mniam
Zebrra ja dopiero skończyłam 9 tydz. a zaczęłam 10 ja właśnie pierwszy raz w nocy wczoraj nie byłam w toalecie, w dzień też duzo mniej chodzę. Jejku jeszcze tyle czasu do wizyty, zwariuje....