andariel
mama super dwójki :]
Teściowa poszła na zakupy- juuuupi, wolność![]()
aaaa, pewnie poszła dokupić nowe cukiereczki dla niuniusia, skoro tamte już wszystkie zjadł
Aestima wybacz!!!!!!! no nie mogę się powstrzymać.....i witaj:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Teściowa poszła na zakupy- juuuupi, wolność![]()
Aestima wybacz!!!!!!! no nie mogę się powstrzymać.....aaaa, pewnie poszła dokupić nowe cukiereczki dla niuniusia, skoro tamte już wszystkie zjadłAestima wybacz!!!!!!! no nie mogę się powstrzymać.....
i witaj:-)

Mam nadzieję trochę odpocząć choć w mojej głowie i tak pewnie będzie czy sobie radzą

Co do jedzenia o dziwo nie wtrąca się, właściwie ona w ogóle się nie wtrąca... To o co innego chodzi... Jest infantylna po prostu- wczoraj zażyczyła sobie aby jej M. bajkę na kompie do snu puścił... ( u nich w domu nie zasypia się bez tvi tv chodzi całą noc). No i niuniuś i niuniuś... A co do pilnowania- Mieszko po 30 minutach rozbeczał się, że mamy nie ma, więc po 5 zadzwoniła po Michała i nie było mnie raptem godzinę a M. się z pracy musiał zwalniać- dziś on me egzamin, ja rehabilitację- nie wiem co to będzie...To o co innego chodzi... Jest infantylna po prostu- wczoraj zażyczyła sobie aby jej M. bajkę na kompie do snu puścił... ( u nich w domu nie zasypia się bez tvi tv chodzi całą noc).
Czy Ty nie piszesz przypadkiem o mojej teściowej?