Ruch jak w Pcimiu Dolnym widzę;-)
mamusia jak podróż? No i jak Tymek w nowym miejscu się sprawuje?
Madzioolka fajnie, że wyszliście razem, my też byliśmy w sb na imprezie u znajomych, takie wyjścia przywracają mi równowagę

Jaki fotelik zamówiliście? My za jakieś 2 tyg jedziemy do sklepu mierzyć fotelik do auta i Maję do fotelika. Mam 2 typy
Misialina a ten wózek to ma być jedyna spacerówka czy druga na zmianę? Widziałam u zolzy sprinta - fajny jest, lekki ale spory i solidny się wydaje
zolza jak się ciuje? mam nadzieję, że lepiej, daj znać
stopa oj nie możecie się coś wykurować...biedne dzieciaki...Może to dobrze, że Ninka sama odstawiła cyca? U nas też w ten sposób zakończyliśmy karmienie. Najmniej stresujący dla dziecka, nie przejmuj się...Przed transporterem Cię przestrzegam,, to najtańszy wózek Mutsy, sama nad nim się zastanawiałam. Poszukam linka to wkleję. Jakieś zaczepy pękają, a i stelaż czasami też, szczególnie w starszych modelach. Mojej koleżance właśnie jakiś plastikowy element konstrukcji pękł właśnie przy wciąganiu po schodach...
a tu link do wklejania suwaczków
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-w-profilu-testy-14254/
dubeltówka Tobie najbardziej zazdroszczę, też bym się wyrwała z domu na jeden dzień...co się dziwisz, że się za Tobą oglądają? Laska jesteś i tyle
trasia hej! No widzisz, maluchom nie przeszkadzały przypalone ciasteczka

A tak w ogóle, to niezły z Ciebie pracuś - próby z kwartetem, zajęcia z dziećmi, koncerty tu i tu...Jak tam sprawy z firmą?
Ja też lubię X-landera ale mam podobne odczucia jak Ty z tym pakowaniem go do yarisa, mało tego, do hondy też nie idzie go włożyć bez ściągania kółek, bo mój mąż uparł się i mamy sedana a nie kombi

To niedobrze, że z teściową gorzej:-( Ona ma jakieś leczenie?