Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mnie pobolewa czasami tak delikatnie jak przy okresie,a pachwiny jak zaatakowaly mnie kiedyś to nie wiedziałam jak się nazywam,w pierwszej tak nie miałam,a teraz to może od duphastonu,bo dostałam ,ale nie wiem po co.Jeby dziewczyny ale mi narobiłyście ochoty na frytki!!!! oczywiscie już zjedzone i jeszcze jedna porcja dla męża się smaży
Powiedzcie mi czy was też pobolewa brzuch jak na @ ? Mnie rzadko ale dziś np. odzywa się dość często i tak jakby twardniał... to normalne?
W pierwszej ciązy tak nie miałam... pamiętam tylko że mnie ciągło w pachwinach i teraz też od czasu do czasu pociągnie. Ale to normalne bo macica się rozciąga i jej wiązała też... i to one tak ciągną![]()
Odnośnie kotów to ja mam 3 dachowce w domu plus dwa psy amstafa i wilczura... powinnam się bać tej toxo?? Z Czarkiem miałam robione to badanie i wyszło ok..ale teraz ginek mi nie zlecił. Nie wiem czemu?