reklama

Czerwiec 2011

doris - wierz mi serce miałam w gardle bo juz sobie najgorsze wyobrazałam...

beniś jak bardzo mu sie chce to sam pije a tak to leniuch...wczoraj np byl glodny i juz mialam mu dac butle i telefon zadzwonil wiec odebralam a ze dluzej rozmawialam to przychodze a beni sam siedzi na podlodze i pije mleczko :-)

reklama
Ha ha ha, Ironia, czyli jak przypili, to nie ma mocnych - musi sobie poradzić ;-)

Dzień dobry tak w ogóle.
Łeb mnie napieprza strasznie...
:confused2: Ale i tak czuję się lepiej, niż wczoraj - ten spóźniony okres jest wyjątkowo obfity i strasznie mnie osłabia :frown: Ale nie będę narzekać - piję kawusię i będzie git.

Agatek, coś przeoczyłam, a wydawało mi się, że jestem na bieżąco - gdzie leci Twój syn? Na pewno będzie dobrze, niepotrzebnie się martwisz
:happy:

Oj IRONIA współczuje przeżyć;

Cale szczęście ze maluchy maja takie pneumatyczne kości i tak łatwo nie robią sobie krzywdy.
Moj Antoś zaczyna chodzić więc tłucze sie równo. Widziałam ostatnio kask na głowe dla dzieci uczących sie chodzić, wyglada strasznie ale moze i jest przydatny.

MRSMOON No buty bardzo dziewczece:-D:-D:-D,

IZA zdrowia dla męża i sił dla ciebie

ZOŁZIK a widzisz ja tak często do Was pisze, że 80% wiadomości zostaje w mojej głowie, ciagle coś i jak juz zaczynam pisać to musze kończyć. Jakoś mało ogarnieta jestem, ale do rzeczy Młody poleciał do CHICAGO w ramach wymiany organizowanej przez jego uczelnie, to tylko dwa tygodnie ale jest ryzyko,że jak poczuje sie tam dobrze to będzie chciał tam wrócić na dłużej.

MADZIOLKA kciuki zacisniete za papier/ umowe

MAMUSIU co u ciebie? Atmosfera z teściowa ocieplona? Przykro mi że maz traci prace. Jesteście młodzi to możecie pomyśleć o pracy w innym kraju. Moze to jest jakiś sposób??? Sama nie wiem co poradzić?? Ja gdyby nie obciążenia w postaci teściowej i babci to tez bym namówiła mojego M na wyjazd( mame bym zabrała z nami).

AESTIMA do ciebie to ja mam prośbę, jesteś taka mobilna na Allegro, moze w wolnej chwili znajdziesz mi mate do tańczenia. Chodzi o to że moja 10 letnia chrześnica na urodziny chce mate do tańczenia a ja nie mam o nich zielonego pojęcia a do tego zakupy na Allegro to dla mnie najwieksza kara, ja jestem człowiek starej daty co to musi dotknąć, obejrzeć itp. Bede wdzięczna za każda podpowiedź.

TRASIA trzymam kciuki za NUTKOWO, niech rodzice w Bielsku zrozumieją że dzieci trzeba uczyć gry na skrzypcach.

To była pierwsza cześć odpisywania, musze uśpić ANTOSIA a Franusiowi dać zajęcie, moze dzisiaj malowanie farbami.
Niedlugo wrócę

Ostatnia edycja:
Cześć :)
Maja dziś wstała o drugiej w ony a ja z nię, padła koło 6 i śpi do tej pory - idzie druga górna jedynka.
Ja mam jakieś paskudztwo grypopodobne ale na zwolnienei nie pójdę, nie mam mozliwości.

Majka tez nie pije z butli juz bardzo długo, dostaje wścieklizny na sam widok. Jemy i pijemy łyżeczką z tym że Ona ogólnie bardzo mało pije niestety...

AgataR - atmosfera już trochę lepsza co nie zmienia faktu że wciąż w środku jestem na nią wściekła...z wyjazdem raczej lipa chyba że mieszkanie by się wynajęło nie wiem...na 4 kwietnia mam wizytę u endo w Gd ale muszę przyznać że czuję się już znacznie lepiej

zapomniałam napisać że wczoraj ścięłam włosy na krótko i mam nowy kolor czuję sie 3 razy lepiej :-)

no ja ogarnelam sie z robota :) tak sie martwilam utrata pracy a tutaj dwie umowy juz wpadly i wychodzi na to samo a nawet lepiej :tak:

beni dzis ma lepszy humorek od 12 bede z nim sama pewnie obudzi sie po 14 i bedziemy balowac po mieszkaniu - mamy w planach: spakowanie zimowych ciuchow i wyrzucenie do smieci tych ktore sie nie nadaja , wytarcie kurzy ze wszystkich zakamarków o których nawet nie wiem, odkurzenie domku, zrobienie dla Benia jego szuflady z zabawkami w kuchni, kupienie zabezpieczeń do szafek itd itp :-)

a popołudniu moze pojedziemy do sklepu bo na spacer za zimno :confused2: u nas mowi sie ze piź...dzi ze hey ;-)

Dziewczyny, Edi też bardzo mało pił. Bardzo długo podchodziłam po prostu co chwila z piciem i albo wypił łyczek, albo nie. W końcu sie przyzwyczaił. Dawałam mu w "kapku" - niekapek ze zdjętą zastawką. Teraz ładnie pije z niekapka, ale to było dużo pracy...

Mamusia, pokaż się w nowym image! :-)

na szczescie nic mu sie nie stało- nawet guza nie ma czacha cała..ale tak to wygladalo ze myslalm ze juz po dziecku :szok: masakra... doslownie chwilke sie zapowietrzyl dałam łyzke do frytek i juz sie śmiał :baffled: a jak glebnie zwyczajnie na głowe to ryku co niemara... nie ogarniam ?! :nerd:

my juz jemy słoiczki 12mc+ - bardziej patrze po skladzie niz po cyferkach ale te sloiiczki maja wieksze kawałki a benek lubi sobie pogryzc :)

dzis w nocy podam ciepła herbatke i zobaczymy co bedzie..a w dzien niedlugo jedno mleko to kolo 7 rano bedziemy podawac z kubka...musze tylko kupic jakis dobry bo mam 3 ale zaden nie pasuje beniowi... powoli bedziemy schodzic z butli...taki jest plan :tak:

Uff to dobrze że tylko tak to się skończyło...
Z tymi większymi kawałkami to u nas też tak jest. Zwłaszcza że, tak jak już pisałam, Franio nie toleruje papek, od razu go naciąga. Śmiem przypuszczać że ma to po moim tacie;) Z tym że sama gotuję Franiowi. A owocki dostaje w tej siateczce do warzyw i owoców...
CANPOL GRYZAK Z SIATECZKA DO OWOCÓW, +WKŁAD 0%bpa (2233060585) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja też już wolałabym żeby Franki korzystał z niekapka. Nawet ostatnio kupiłam tez z lovi 360 i próbujemy...A jakie już kupeczki przetestowaliście?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry