Oj IRONIA współczuje przeżyć;
Cale szczęście ze maluchy maja takie pneumatyczne kości i tak łatwo nie robią sobie krzywdy.
Moj Antoś zaczyna chodzić więc tłucze sie równo. Widziałam ostatnio kask na głowe dla dzieci uczących sie chodzić, wyglada strasznie ale moze i jest przydatny.
MRSMOON No buty bardzo dziewczece

,
IZA zdrowia dla męża i sił dla ciebie
ZOŁZIK a widzisz ja tak często do Was pisze, że 80% wiadomości zostaje w mojej głowie, ciagle coś i jak juz zaczynam pisać to musze kończyć. Jakoś mało ogarnieta jestem, ale do rzeczy Młody poleciał do CHICAGO w ramach wymiany organizowanej przez jego uczelnie, to tylko dwa tygodnie ale jest ryzyko,że jak poczuje sie tam dobrze to będzie chciał tam wrócić na dłużej.
MADZIOLKA kciuki zacisniete za papier/ umowe
MAMUSIU co u ciebie? Atmosfera z teściowa ocieplona? Przykro mi że maz traci prace. Jesteście młodzi to możecie pomyśleć o pracy w innym kraju. Moze to jest jakiś sposób??? Sama nie wiem co poradzić?? Ja gdyby nie obciążenia w postaci teściowej i babci to tez bym namówiła mojego M na wyjazd( mame bym zabrała z nami).
AESTIMA do ciebie to ja mam prośbę, jesteś taka mobilna na Allegro, moze w wolnej chwili znajdziesz mi mate do tańczenia. Chodzi o to że moja 10 letnia chrześnica na urodziny chce mate do tańczenia a ja nie mam o nich zielonego pojęcia a do tego zakupy na Allegro to dla mnie najwieksza kara, ja jestem człowiek starej daty co to musi dotknąć, obejrzeć itp. Bede wdzięczna za każda podpowiedź.
TRASIA trzymam kciuki za NUTKOWO, niech rodzice w Bielsku zrozumieją że dzieci trzeba uczyć gry na skrzypcach.
To była pierwsza cześć odpisywania, musze uśpić ANTOSIA a Franusiowi dać zajęcie, moze dzisiaj malowanie farbami.
Niedlugo wrócę