reklama

Czerwiec 2011

reklama
sorki że nie pamiętam ale to chyba do Ciebie Zołzik chodzi o książkę Gra o tron którą kupiłaś na urodzinki mężowi (tak dobrze pamiętam???) mój M wciągnął się ogromnie w serial i naciska mnie bym podpytała co jest w książce tzn czy nawiązuję tylko do 1 sezonu filmu czy jest w niej coś więcej, bardzo proszę o odp bo mój mąż zniesie jajko zaraz :eek::baffled::-D

Ostatnia edycja:
Hej kochane, ja dziś słomiana wdowa - A. pojechał się spotkać z kolegami, bo jeden ma urodziny. Na szczęście autem, pewnie koło północy wróci, mam nadzieję, że dłuuugo tu dziś zabawicie:tak:

pierwszy spacer nowym wózkiem zaliczony:) Fajny jest. Początkowo musiałam się przyzwyczaić, bo po x-landerze taki lekki i mało stabilny mi się wydawał, ale po wycieczce do sklepu zmieniłam zdanie! Super się prowadzi, zwrotny, i sliczny:) Zdjęcia jutro, nie mam na to siły dzisiaj.

mrsmoon, ja jestem:)) Ale zaraz do łózia chyba myknę, bo padam.

Trasia, tak, tak, śliczne nasze wózeczki, a odczucia miałam te co Ty- x-lander to kobyła, ale przez to taka bezpieczna:)) Ten za to szybki i zwrotny. A jaki leciutki:) Jedyny minus naszej parasolki, to dzisiaj stwierdziłąm, że nieco wąska, ale Miesio teraz taka szczuplizna i jest oki:)

Aestima ja też chyba się położę, bo oczy mi się kleją...tylko właśnie Maja 3x pod rząd się obudziła z płaczem. Nie wiem czemu ona się budzi z płaczem zazwyczaj wieczorem 2-3 razy i w nocy też ze 2-3...ja podobne odczucia miałam po przejściu na parasolkę. Ale od ramtego czasu X-landera nie używałam:zawstydzona/y:

reklama
Dobry wieczór, ja też jestem - szyję :) a w tle T ogląda "Rodzinę Soprano" :)

Muszę pochwalić bardzo moją córunię kochaną - zasnęła bez lulania na rękach!!!! leżałyśmy razem długo na łóżku, Maja była już mocno zmęczona, opowiadałam Jej bajki, śpiewałam kołysankę i w końcu za którymś razem po położeniu (bo oczywiście Ona nie uleży, musi od razu siadać) lekko pobujałam za pupkę i zasnęła na boczki, cudny widok!!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry