reklama

Czerwiec 2011

reklama
trasia kot, kota zostawiam u rodziców jak jedziemy do Rybnika albo gdziekolwiek indziej. To jest dzikus i dobrze czuje się tylko w dwóch miejscach - u nas i u moich rodziców. A żeby nie jechać z W-wy przez Radom do Rybnika, to właśnie jutro przy okazji go zabieram. Aha - nam zostało 27 lat kredytu, więc nie płacz;-)co prawda nie zamierzamy tu mieszkać dłużej niż 3-4 lata, bo następne mieszkanie chcemy bliżej centrum, ale kolejny kredyt będzie trzeba wziąć

Oj tak, kredyt nas przeraża... Póki co żaden bank nam nie da kredytu, przy naszych zarobkach i 3-osobowej rodzinie... No a my sie boimy kredytu... Dlatego pisałam o totku ;-)
Mrsmoon, nie jest ideałem, o nie, ale kochany jest, jak nie wiem co... :-)

O cholera, Edi śmierdzi - mam nadzieję, że zawartość pieluchy nie wypłynie... Biegnę go przewijać! :-p

hej
wczoraj miałam wizytę u endo w gda i przez to jeszcze bardziej choroba mnie dopadła teraz mam goraczke potworny katar i przeraźliwy ból gardła, Tymcio ma mocny kaszel katar przeszedł już prawie całkiem, a co do tarczycy to z nadczynności zrobiła mi sie niedoczynność :eek: teraz musze uwazac co jem bo sie w ciuchy nie bede miescic :baffled: sorki ze tylko o sobie, później obiecuje nadrobić

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry