reklama

Czerwiec 2011

reklama
Cześć :)
Wróciłam do pracy po zwolneiniu, oooojjjjj jak mi się nie chce nic :-) dobrze że po jutrze znowy weekend i wolne :-)

zołza jaki dobry humor..... :-D dziewczyny tu sie domagały relacji z wczorajszego wieczoru, więc czekamy:-):-D:-):-D

trasia tulę :* ja też średnio wyspana bo Maja od 2 juz z nami i się wierciła niesamowicie ;/

Witajcie śpiochy ;-) Na pocieszenie powiem, że ja też dziś nie jestem wyspana :-p
K. był zaskoczony i się odwdzięczył za niespodziankę ;-) Tyle w tym temacie ;-)
Edgarek obudził się tyko raz - a w zasadzie nie tyle obudził, co popłakał przez sen - za gorąco mu było po prostu. Ale rano za to obudził mnie natarczywym wrzaskiem, paskudnik niedobry ;-)

Dzisiaj mamy gości - znajoma z córcią, młodszą o tydzień od Edgarka, wpadnie do nas na ciacho. Idę położyć mojego glutka na drzemkę, wyjmę ciasto z piekarnika i może coś zjem, bo zapomniałam dziś o śniadaniu
:rofl2:

Przeczytajcie co przed chwilą Tomek mi napisał:
"wiesz co ten nasz mały berbeć zrobił
??
może lepiej nie chcesz wiedzieć
:|
wstała i cicho musiała siedzieć
bo zapłakała jakiś czas później
ja wpadam do pokouju
patrzę jest źle
wzięłą pampersa z poranną kupą
i ogółem to co było w pampersie to jest w łóżeczku aktualnie
było na niej
na 99% ssała chusteczki którymi miała podcierane pupsko
ogółem masakra"

no makarbra co to moje dziecko wyprawia........ a wczoraj pisałam że jadła psią zabawkę, to tamto to był pikuś w porównaniu do dzisiejszych dokonań.... ale nie moge przestać się śmiać, biedna Maja i biedny T że musiał to ogarnąć sam :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry