reklama

Czerwiec 2011

zolza Ty ladacznico!!!!!:-D:-D:-D
Misialina gratuluję takiego męża dyrektora!
Madzioolka uśmiech zadziałał, prośba spełniona. Kupiłam Mai zająca pluszaka, bo strasznie mi się podobał, taki realistyczny bardzo:tak:i przeplatankę drewnianą. I zestaw miseczka+talerzyk+niekapek(akurat niekapek zbędny, ale był w zestawie)
Oczywiście w drodze powrotnej Maja się darła aż w końcu zasnęła 3 min przed domem...

reklama
Cześć :)
Wstawać śpiochy!! :)
U mnie siwo i mżawka i taki ma być weekend a miałam nadzieję zorganizować jakiś rodzinny wypad plenerowy w niedzielę a tu d. ;/

Dziś piatek 13 więc uważajcie na siebie ;-)
Miłego dnia :)

Bry! :-)
13. to moja szczęśliwa liczba, a piątek to koniec tygodnia pracy, więc ja nie wiem, czego ludzie chcą od tej daty. Wszystko kwestia nastawienia :-)
Ale za oknem dupa blada, a raczej szara... Mówili właśnie w radio, że we wtorek przestanie padać, ale wtedy będą przymrozki. K-wa, ja chcę już maaaaj!
:sorry2:
Nic to, kawa, kawa, kawa... I damy radę :-)

dzień dobry!
Nie śpię od 5 :-( Moje dziecię mnie wykońćzy tymi porankami...
dziś piękna pogoda, zaraz ma przyjść mama, tylko jedna lekcja więc zapowiada się super dzień:)

Madzioolka
aż trudno uwierzyć, że u was brzydko! U nas błekitne niebo bez ani jednej chmurki i słoneczko:)

martadelka haha, tak to jest wątek główny:))

zołza zapraszam do Bielska razem z Madzioolka, pogoda w sam raz na piknik! Ja też lubię 13:) Podobno 13 wypada w piątek znacznie częściej niż w inne dni tygodnia...

reklama
Ja mam awersję do 13 piątku bo w liceum dostałam jednego dnia dwie pały z biologii i miałam przez to 3 na semestr gdzie zawsze z biologii miałam 5 z zadatkami na 6 :-) i do tej pory mnie to boli :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry