reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
ale akcja! Maja odwróciła sobie miskę(wieszałam pranie i jej nie schowałam) i sobie ją popchnęła do szafki a następnie weszła na nią! Myślałam, że zawału dostanę:szok:

Ja jakiś czas temu Asię spotkałam w połowie schodów:szok: Mamy barierki, ale Emilka już duża więc otwarte były, a Asia jeszcze nie stawała. Poszłam do kuchni herbatę zalać, wracam a ona przez barierki się do mnie śmieje, prawie kubek upuściłam żeby do niej dobiec i ją złapać....aż mnie pot zalewa jak sobie przypomnę:no: Dzieciaki mają straszne pomysły dlatego podziwiam nasz bliźniacze mamy bo to dwa razy więcej uwagi potrzeba:sorry:

o tak! ale bliźniacze mamy muszą mieć do tego zdrowe podejście, bo jakby cały czas schizowały, to by się wykończyły...
nutria​ to chyba dla Ciebie Aestima link wkleiła

tak sobie myślę, że dobrze, że Was na zlocie nie dopadło:-Doj, byłoby źle...

:-D:-D:-D Nooo... :-)

A co do Majki-kombinatorki, to rzeczywiście nieźle :-) Ediś sobie nic nie podsuwał, ale właził na jeździk, który stał przy szafce, żeby lepiej się przyjrzeć rybkom w akwarium albo skorzystał z gumowej krowy do skakania, żeby wspiąć się na fotel - muszę mieć nie tylko oczy dookoła głowy, ale też trzeba uważać, co gdzie się ustawia :-p

reklama
Dzieciaki mają straszne pomysły dlatego podziwiam nasz bliźniacze mamy bo to dwa razy więcej uwagi potrzeba:sorry:
no mają pomysły, sama wiesz ze i te male dzieciaki i te duze są trudne do opanowania. No ale to wszystko przed naszymi mamusiami "po raz pierwszy":-D
o tak! ale bliźniacze mamy muszą mieć do tego zdrowe podejście, bo jakby cały czas schizowały, to by się wykończyły...
święta prawda, ja osobiście chyba więcej rzeczy odpuszczam. I oczywiscie trzeba wziaśc pod uwagę to, ze blixniacze mamy to mamy poraz drugi więc też juz wiedzą co nieco na co dzieciaki stać . ALe uwierzcie mi, ze jak sie coś dzieje to martwimy sie tak samo:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry