Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Biedny Miesiu:-(Karola a może zadzwoń do tego lekarza i powiedz, że Ci się zbiła butelka czy może wypisać nową receptę i byś tylko odebrała albo M by odebral wracając z pracy
Kurujcie się;-)
Dobra ściema 
Dobrze, ze macie diagnozę. Neosine to bardzo dobry-skuteczny lek przeciwwisrusowy. Inaczej nazywany Isoprinosina, groprinosina, tylko te dwa to w tabletkach, dzieciom tez można podawać tylko oczywiscie rozkruszone, moja lek. mówi ze nawet lepsze bo sie lepiej wchłaniają. Moje bąki jednak zawsze na syropie (Jula tabl) bo tabl. strasznie gorzkie wiec wydaje i sie ze syrop łatwiejszy w obsłudze, nawiasem mowiąc też strasznie gorzki. Moze spróbuj uprosić w aptece żeby Ci sprzedali tabl.lek przeciwwirusowy neosine! Właśnie w gadze czytałam wypowiedź lekarza jakie ważne by wirusowych infekcji (70 % inf. to wirusowe) nie leczyć antybiotykiem tylko tym neosine właśnie...
szkoda tylko, ze butla dla mnie nie starczy( dorosli też mogą go brać) a ja do mojego lekarza już przed weekendem się nie dostanę i w ogóle ciężko.