justynka1
Mamusia Antoniusia
justynka - ty to po dupie powinnas dostac !! gdie zes sie podziewala tyle czasu co !!pisz co u was wiecej

wiem....rozpiszę się jak Kalinka mi ręce zwolni
 wiem....rozpiszę się jak Kalinka mi ręce zwolni
jestem, ale półżywaLeżę i śpię albo jęczę, niedobrze mi jak jasna ch.! Rzygam co chwilę, jak ja nienawidzę ciąży!!! Nie mam siły na nic, nie wiem jak mam jutro do pracy iść w takim stanie. Jescze przez tydzień Marcin ma urlop a co potem? Sama nie dam rady z Marysią

TRasiu gratuluję z całego serca i współczuję dolegliwości,oby szybko minęły.super,że będzie ich dwójka,troszkę szybko,obyś dała radę,ale na pewno dasz;-)
Witajcie Kochane,
troszkę Was zaniedbałam, nie było mnie wiekiale piszę teraz pracę dyplomową na moje studia, w zeszłym tygodniu był u nas znajomy, mieliśmy ślub znajomych i wogóle dużo się działo ostatnio
Obiecuję poprawę
Trasia gratulacje!!!! nie będziesz żałować
anariel popieram w 100% widoku kochającego się rodzeństwa nic nie zastąpi...
Madziolka trzymam kciuki &&&
Dziewczyny rok temu rodziłam Radzia... czemu ten czas tak szybko leci???
sto lat dla Radzia Ramari

pzdr

mam nadzieję, że Tymek nic nie załapie... Eh... szkoda gadać. Tymek coraz śmielej chodzi i pokonuje coraz większe odległości :-) Super się na Niego patrzy :-)
 mam nadzieję, że Tymek nic nie załapie... Eh... szkoda gadać. Tymek coraz śmielej chodzi i pokonuje coraz większe odległości :-) Super się na Niego patrzy :-) 

nie mialam drobnych tylko karte i  50 groszy ahaha kupilam za ostatnie miedziaki mlodemu bułke...
 nie mialam drobnych tylko karte i  50 groszy ahaha kupilam za ostatnie miedziaki mlodemu bułke...  kiedy cywilizacja dojdzie do cukierni?
   kiedy cywilizacja dojdzie do cukierni?  

a gdzie byliscie na prokocimiu ? ,
 a gdzie byliscie na prokocimiu ? , ja ślęcze nad sklepem jeździeckim i mi oczy siadają... dobrze by sie pracowało gdybym miała jakiekolwiek pojęcie o koniach
 ja ślęcze nad sklepem jeździeckim i mi oczy siadają... dobrze by sie pracowało gdybym miała jakiekolwiek pojęcie o koniach