Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
masz jakieś miejscówki sprawdzone? Setana polecała jeden osrodek, ale mój A nosem kręci, że jak nie będzie pogody, to nie będzie co robić...ehhh faceci...
z 3-ma pobudkami...pięknie zasypiała sama w łóżeczku, a teraz jak ją kładę to ryk i szloch niemiłosierny. Aż się zapowietrza, biorę na ręce - cisza, odkładam- ryk i tak wkoło Macieju się bawimy...
do lodówki włóż cytrynę przekrojoną na pół, to zabije zapachy. Nie mów, że Marcin mył co 2-gi dzień lodówkę jak byłaś w ciąży z Marysią
Windows jest beeee...ja mam leoparda i daję radę
Pisz na linuxie!!!
To może zacznijcie już zaciskać je za nasz żłobek? Wyniki 15.06
W nocy też się wierci ale trwa to chwilę, płacze jak się orientuje, że smoka nie ma w buzi. Wtedy idę ją zatkać i dalej śpi
Też zdołowana chodziłam na samą myśl o żłobku a teraz postanowiłam od września spróbować. Zobaczymy jak będzie - nic na siłę, jak się nie zaaklimatyzuje będziemy szukać innego rozwiązania. Jestem rozdarta - do pracy chcę wrócić, bo wiem, ze jak tego nie zrobię, to później może już nie być tak łatwo. Cieszę się, że mnie doceniają i dzwonią pytać kiedy wracam, bo teraz w bankach raczej zwalniają niż witają z otwartymi ramionami. Pewnie też od października wrócę
Tymek nieźle już zasuwa na nóżkach, Maja tak samo, rozkręciła się w 2 tyg. A kaca 9-miesięcznego chyba Ci nie życzę, najpierw Sz kochana wychowaj;-)