reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

witajcie!
Ja jak zwykle nie ogarniam forum, nie mam siły nawet czytać :zawstydzona/y: doczytałam tylko końcówkę i tak, mrsmoon, był taki czas jak byłam z Marysią w ciąży, że Marcin mył lodówkę co 2 dni :zawstydzona/y: cytrynę mam, nie pomaga.

nie chce mi się iść do pracy (co za nowość!). Ogólnie czuję się do D. To tyle, nie smędzę więcej. Tylko dodam, że komentarze ludzi, którym musiałam powiedzieć tak szybko o ciąży z racji zmiany planów w pracy, są cudowne "oj to będziecie mieli przesrane", "o rany, ale szybko", "wspołczuję, MOŻE jakoś dacie radę". Nie wiem czy to jestem taka przewrażliwiona w tej ciąży, czy o co chodzi, ale kurna miło byłoby usłyszeć cokolwiek pocieszającego. Mam wszystkikego dość.

reklama
Martadelka - gratulacje dla Emilki :happy2:, niezły wampirek z Niej ;-) a u nas wciąż sztuk raz
Madzioolka - Młoda też tak śpi nieustająco i się raczej nie wybudza - "aktywne" spanie ma po mnie. :-p
Ironia - teatr fajna rzecz :-)
Ja - Zołza - zdrowia dla Ediego :happy2:
Traschka - ja bym nie mówiła chocby po to aby się uchronić od takich "powalających" komentarzy.
Asinka85 - dalszej dobrej passy :-p

Ostatnia edycja:
trasia weź Ty się nie przejmuj, to była Wasza świadoma decyzja, nie jesteście pierwsi i nie ostatni, inni dają radę, to dlaczego Wy mielibyście nie dać? Co za ludzie?! Marysia jest grzeczna, Marcin dzielnie dźwiga rolę ojca, macie wszystko super poukładane i zorganizowane a ludzie albo zazdroszczą albo nie na rękę im ta zmiana planów i tyle...ciesz się tą ciążą, bo kiedyś jeszcze będziesz ją z rozrzewnieniem wspominać:tak: A może i na trzecie dziecko Was najdzie:-D:-D:-D
Swoją drogą nie rozumiem jak można szczęśliwej ciężarnej takie rzeczy gadać:szok:

forever raczej muszę, bo inaczej zamknę sobie drogę w tych miejscach. Poumawiałam się z dyrektorakami przedszkoli na spotkania z rodzicami, wszystko było poumawiane. I co, miałam powiedzieć po prostu, że rezygnuję? WTedy w życiu już bym nie miała odwagi, żeby do niej ponownie zajrzeć za rok. A tak po prostu powiedziałam w czym rzecz i uzgodniliśmy, że przekładamy wszystko na za rok. Ja nie lubię ściemniać jak nie muszę.

wrocilam z teatru i deserku... matko spektakl był cudowny ! :D super sprawa.. a tak marudziłam :sorry2::sorry2: wiadomo w sali pełnej niepełnosprawnych aktorzy mieli naprawde trudną robotę zeby okiełznąc widownie i dali radę :tak::tak:

pozniej poszlismy do jubilata na deserek i o matko jak mnie mdli :eek:

chyba oplaca sie wychodzic czasami w mojej ciemnicy bo w niedziele mam spotkanie z klientem (jaki poseł po przeszczepie nerki) i szykuje sie duza kampania reklamowa :-D oby wszystko wypaliło...

benio nie płakał wcale chociaz kuzyna widzial 2 razy w zyciu :tak: ponoc swietnie sie bawili teaz słodko usypia u taty na rączkach... a ja tak cały czas teskniłam :zawstydzona/y:

trasia - to jasne ze bedzie na poczatku haos ale dlaczego musisz tego sluchac od obcych? to bedzie wasz haos i wy dacie sobie z nim rade :tak::tak: a inni no coz.. jak sie dowiesz ze ktoras jest w ciazy powiedz jej ... o rany wspolczuje :-D

reklama
Do góry