hej
no mi Emilka wczoraj ładnie zasnęła uff oby tak zostało:-) co oczywiście nie oznacza, że ja jestem wyspanie, nie! permamentne zmęczenie i niewyspanie...
ironia super, że wyjście do teatru udane a taki Ci się nie chciało;-)
moon no w końcu wzięłam za szukanie miejscówki na wakacje (jedno miejsce wybrałam ja, drugie mąż), jedziemy do Pogorzelicy
Natura Resort w Pogorzelicy (to wybrał M) a potem
Rowy - Pokoje i apartamenty MARINA - zaprasza na wczasy i wypoczynek nad morzem a to może nie jakieś super ale tanie bo 500zł za naszą trójkę na 7dni
:-) a tak to nic nie moge polecić, bo wieki temu byłam nad morzem a teraz inaczej się patrzę na warunki, bo jest Emilka, więc wiadomo, że czegoś innego wymagamy. Moon to Ty cierpliwa jesteś, wytrwale odkładasz maję do łóżeczka, podziwiam (jak i
trasię, i chyba
asinka też już nie miała problemu z odkładaniem małego), ja tak na razie nie robię

a jak tej nocy było, coś lepiej? a ząbki to poznawałam po ślinieniu, tarciu o dziąsełka i nawet zaczęła rękę sobie gryźć

na szczęście gorączki nie było, więc jakoś to bidulka zniosła:-) zdrówka dla Majeczki
zołzik a Tobie co...? brakuje tu Ciebie:-( jak z Edim u lekarza? co powiedział na kaszel? buziaki-zdrowiaki
trasia rozumiem reakcję odnośnie komenatrzy na Twoją ciąże (absolutnie GŁUPICH KOMENATRZY). Ludzie chyba zapomnieli o empatii, myślą tylko o sobie, plotą trzy po trzy, nie zastanawiają nad tym co mówią. Oczywiście nie uważam, żeby przy dwójce dzieci było 'łatwo', bo same dobrze wiemy, ile przy jednym dzieciaczku jest 'pracy', ale przecież, ile dają szczęścia i nieocenionej radości to już nasze! Trasia będzie dobrze!
madzioolka to już Majeczka ładnie przesypia nocki?
współczuję koleżance ale nie umiem pomóc
marta u nas też tylko mama, mama... wpółczuję zatok, bo pewnie głowa Cię boli?