reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwiec 2011

Aestima haha, no faktycznie:) Szczerze... jest mi to zupełnie obojętne:)

Forever ja na swoim weselu też organizowałam nocelgi dla przyjezdnych, a tym ktorzy mieszkali niedaleko gwarantowałam transport. Jednak trzeba sie liczyć z tym, że wesele to dla wszystkich spoty wydatek. Nie tylko dla pary młodej ale też dla gości. Nieładnie, żeby sami pokrywali koszty wszystkiego.

Mam prośbę do wszystkich, ktorzy byli na koncertach w filharmonii ze swoimi maluchami. Proszę, napiszcie mi jak to wyglądało. Czy ktoś coś opowiadał, czy było tylko granie, jakie zajęcia itp.
Zastanawiam się powaznie nad stworzeniem takich koncertów w Bielsku. Chciałabym zapraszać różnych muzyków, ja też mogę grać. W Bielsku filarmonii nie ma, trzeba dojechać do Katowic a wiem, że jest masa rodziców zainteresowanych tematem. Z biletami do Katowic też bardzo ciężko. Myślę, że miasto mogłobyby być zainteresowane takim tematem a ja w jakiś sposób mogłabym połączyć obie działalności. Moi mali muzycy mieliby gdzie chodzić na poważne koncerty a z drugiej strony więcej dzieci usłyszałoby o mojej szkółce:)

reklama
Trasai, potem Ci napiszę na pw:)

Dziewczyny, padam na pysk- u nas 4 zęby w 4 dni:szok: i krzywe rosną:szok:

Trasia, ja pamiętam samiutkie początki naszego forum i też sporo fasolek straciłyśmy tutaj:-(

forever natura resort to mój M wybierał, strasznie nam się podobało i stwierdziliśmy, że zaszalejemy, a drugie miejsce wybraliśmy skromniejsze;-)
trasia też mam 'Język n...' i 'Język dwulatka'. Emilka zasypia 21-21.15
a Marcin (hmmm dobrze pamiętam?:zawstydzona/y:) pewnie chciałby chłopca, co?;-)
aestima współczuję, u nas 2zęby w 8dni

mamy dwa pokoje. Obok nas jest mieszkanie na sprzedaz, mamy wspólny balkon obecnie przedzielony wysokim mrkiem. I jest mozliwosc wykupienia jednego pokoju, tego z naszym balkonem. Tylko, ze na razie nas nie stac...
Imion brak:-D nic mi sie nie podoba... chcialabym druga Marysie :-D

reklama
naprawdę Marcin by chciał tyle kobitek w domu???:szok::-D super, z możliwością wykupienia ale tylko jednego pokoju? tak można?
edit: trasia a nie masz właśnie takiego wrażenia i przekonania, że urodzi się 'druga Marysia' na zasadzie wyglądu? nie wiem czy się dobrze wyraziłam... Ja, będęc w ciąży, nie mogłam sobie zwizualizować dzieciaczka, nawet ogladając usg 3d i teraz jak myślę, że miałabym mieć drugie, to w wyobraźni majaczy mi się (nieważne czy chłopiec czy dziewczynka) dzieciaczek taki emilkowy:-p

Ostatnia edycja:
Do góry