reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

Doggi, przestań, gUpku, nie sądzę, żeby ktoś się obraził. Ja nie miałabym nic przeciwko spędzeniu w domu jeszcze kilku lat, a potem chętnie wróciłabym na pół etatu - bo uwielbiam byc kurą domową. A że ktoś uważa inaczej, to przecież normalne :-D

Ironia :-D Jakie to wrażenie, widzieć swoje plecy? :-D
Jeżyk cudny :-)

reklama
Zo - dziwne powiem ci... az mi sie słabo zrobiło i musiałam sie połozyc ...br... :D

prodmuje teraz jakies ciuszki Estyl :)

i padłam... 5 zł za spodnice :D

2415212441.jpg

nie wiem jak jakosciowo ale za 5 to prawie jak za darmo :-D

Ironia i to jest to co miałam na myśli !! Oczywiście nie wszyscy debilnieją, ale duża część, czy to facet czy baba zostaje w domu ja takich przypadków w pobliżu mnie nie mam że kretynieją po 4 latach, ale moje ciotki kuźwa które siedzą w domach od 19 lat to już lekko szurnięte się robią i jak z nimi gadam to nóż w kieszeni się otwiera !!

asinka​ ważne to mieć pomysł na siebie !! :) Ja mam ostatnio straszną inspiracje!! I postanowiłam piec na zamówienie ciasta ;) już 3 torty na 18 robiłam koeżanką mojej szwagierki :)) a dziś robię tort na jutro dla Oli no i potem na wyprawiane urodzinki też porobię tory... musze się tylko cholerka jakoś wypromować w tym zadupiejeweczku :D bo w pieczenie mam wczute taką że cho cho :)

Doggi dokładnie :-) Powiem Ci, że też uwielbiam piec i w ogóle gotować. Też piekę jutro tort dla Tymka i już najchętniej, to bym Go dzisiaj zrobiła, bo tak mnie korci, ale nie mam na tyle lodówki. A też nie chciałabym, żeby mi zaśmierdł :-p Muszę poczekać do jutra, a będzie szaaał!! A dzisiaj czeka mnie sałatka. Za tydzień wykażę się bardziej, bo będzie większa impreza, więc tort plus jakieś ciacho, chyba to: Ciasto mleczna kanapka . A co za torta robisz??

asinka - a jak ta praca kiedy zaczynasz ?

doggi masz linka w ogole pojechane maja ceny szok !! :D tylko rozmiarowka nie na mnie niestety... no chyba ze sobie cycki odetne :-D:-D ESTYL_NIEREGULARNA SPÓDNICA JAK JEDWAB TOKYOSTAR (2415212441) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co z tego ze mam 42 całosciowo jak w cyckach to i 52 czasami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no: juz zapowiedzialam o 3mam sie tego od 16 roku zycia ze po drugim dziecku zmieniejszam piersi do rozmiar C

reklama
Do góry